Informationssäkerhetskonsult till Atea

Rekryterare
Atea
Plats
Östersund, Borlänge, Sundsvall, Gävle
Annonserat
den 9 april 2021
Stängs
den 11 oktober 2021
Ref:
147952
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du vara med och bidra till ett tryggare samhälle? Brinner du för att arbeta med informationssäkerhet och projektledning? Tycker du om att ständigt utvecklas och lära dig nya saker? Då har vi utmaningen för dig! Just nu söker vi på Atea region norr dig som vill arbeta med informationssäkerhet och projektledning. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. Vi ser gärna att du vill tillhöra vårt kontor i Östersund men det fungerar också bra att utgå från någotavAteas kontor i Borlänge, Gävle eller Sundsvall.

Din roll i laget

Du kommer att bli en del av ett teamsom arbetar inom information management för att skapa de bästa lösningarna för våra kunder. Teamet är en del av Ateas nya affärsområde som omfattar strategi, arkitektur, information & data analytics (AI, BI, RPA och IoT), verksamhetsutveckling, förändringsledning, projektledning samt informations- och cybersäkerhet. Genom att arbeta proaktivt med avancerad informationssäkerhet kommer du stödja våra kunder att skydda sin information och sina tillgångar samt leva upp till lagstiftning och nya förordningar. Du får möjlighet att arbeta med många spännande kunder i olika branscher. Vi söker dig som har erfarenhet och vana av att arbeta med systematiskt informationssäkerhetsarbete eller dig som påbörjat en inriktning inom detta område. Eftersom du också kommer att arbeta som projektledare i vissa uppdrag är det viktigt att du även har god erfarenhet från projektledning.

Atea Östersund

Vi är ett 40-tal härliga, kompetenta och engagerade individer med en starkt inkluderande kultur. Vi arbetar med en bred flora av kunder. Allt ifrån stora myndigheter och organisationer till mindre företag. Tillsammans vill vi bryta ny mark inom den digitala transformationen och hjälpa vår region att utvecklas. Alla våra kunder är inne i en mycket spännande förflyttning med stöd av digitalisering. Här har vi en mycket viktig roll att fylla, både som rådgivare kring processutveckling och teknik, men även att säkerställa att digitaliseringen sker på ett tryggt sätt. Med bakgrund av det så behöver vi nu stärka vårt team inom området Information Management.

Vad söker vi hos dig?

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser. Du är resultatinriktad, strukturerad och drivande samt har stor social förmåga med fokus på att skapa goda relationer. Samtidigt har du en positiv inställning och är bekväm med ett utåtriktat arbete med stort kundfokus samt har lätt för att anpassa dig till nya förhållanden. Vi förutsätter att du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll och att du brinner för informationssäkerhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i rollen bör du:
  • Ha kunskap och förståelse för metoder, ramverk och standarder inom området informationssäkerhet
  • Dokumenterad erfarenhet inom informationssäkerhetsområdet
  • Dokumenterad erfarenhet inom projektledning
  • Ha ett affärsmässigt synsätt som du kan tillämpa i dina uppdrag
  • Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande är om du:
  • Har erfarenhet av roller som CISO, it-säkerhetschef, CSO eller motsvarande
  • Har erfarenhet av it-säkerhetsområdet (infrastruktur, produkter etc.)
  • Har arbetat som konsult och är van att hantera kundrelationer
  • Har erfarenhet av projektledning
  • Har erfarenhet av förändringsledning eller verksamhetsutveckling

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ingemar Ståhl, ansvarig Information Management, via ingemar.stahl@atea.seellertelefonnummer 073-398 33 81 alternativt Patrik Bohlin via patrik.bohlin@atea.seeller 070-379 00 24.Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!