Brinner du för rekrytering och Talent Acquisition?

Rekryterare
Atea
Plats
Göteborg
Annonserat
den 10 september 2021
Stängs
den 1 oktober 2021
Ref:
148198
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Brinner du förrekrytering ochvill varamed och hitta våra nya landslagsspelare? På Atea får dumöjligheten att vara en del av ettdrivet TalentAcquisitionteamöver hela Sverige som alla har samma målsättning - att säkerställa en rekryteringsprocess och kandidatupplevelse i landslagsklass!

Din roll i laget

Vi är en organisation som brinner för det vi gör och håller ett högt tempo. Vi går i täten inom många områden och har mod att omvandla strategi till verklighet.I rollen som TalentAcquisitionPartnertillhör du HR-teamet ochansvarar för att ge ett kvalitativt stöd till chefer i alla steg i rekryteringsprocessen.Du kommerävenvara med att driva vissa lokalaEmployerBranding-aktiviteter.

Vi är ett team som arbetar nära varandra och hjälps åt när det behövs. Du arbetar primärt med RegionVäst,men kommer även att arbeta med andra delar av Atea vilket innebär att resor kommer att förekomma.I regionen finns även en HR Business Partner, med vilken du kommer att ha ett nära samarbete för att tillsammans ge ett heltäckande HR-stöd i samtliga våra processer.

Vad söker vi hos dig?

Vi söker dig med några års erfarenhet av rekrytering och kompetensförsörjning. Din erfarenhet har gett dig engod förståelse för chefers vardagoch du kansnabbt sätta dig in i deras utmaningar,frågeställningar och kan anpassa ditt arbetssätt efter chefens behov.Du brinner för det personliga mötetoch för att bygga förtroendefulla och långsiktigarelationer med chefer i organisationen.

Du är van att ha mångarekryteringsprocesser igång samtidigoch har utvecklat din förmågaatt snabbt kunna prioritera om vid behov.Du har erfarenhet av att rekrytera bristkompetens och det proaktiva och uppsökande förhållningssätt denna typ av rekrytering kräver . K anske har du tom erfarenhet av att rekrytera It- tjänster även om detta inte är ett krav.Denna erfarenhet har gjort dig välutrustad med en stor portion uthållighet och du ger dig inte förrän du hittat en lösning.

Kanskehar du en liknande roll idaginhousei ett större företag eller såarbetar du på ett bemannings- eller rekryteringsföretagoch nuvill se kundsidan och den långsiktiga effekten av din insats?

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör avinformationsteknologioch tillhörande tjänster.  Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan! Har du frågor omtjänsten är du välkommen att kontaktaKristina Bergstedt,Chef Talent Management, via kristina.bergstedt@atea.se.Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb