Software Engineer (.NET Core) till ToFindOut, Stockholm

Rekryterare
ToFindOut
Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 13 september 2021
Stängs
den 13 oktober 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

ToFindOut är ledande i Norden på bakgrundskontroller och som bolag sätter de innovation, teknik och kompetens högst på agendan. Det går bra för ToFindOut och de fortsätter växa, varför de nu söker än fler erfarna och framåtlutade utvecklare.

Vill du arbeta med de senaste teknikerna och bygga säkra, skalbara och automatiserade lösningar som förser företag med högkvalitativa beslutsunderlag – samtliga levererade i digitala, moderna gränssnitt? Hör av dig till oss eller ansök idag!

Om tjänsten

Som Software Engineer hos ToFindOut blir du en del av ett agilt utvecklingsteam som arbetar kollaborativt, full stack och enligt DevOps. I dagsläget finns två (snart tre) team som består av sex-sju utvecklare. Samtliga team ansvarar för olika produkter och alla arbetar med ny- och vidareutveckling av bolagets egenutvecklade plattform.

Du kommer få arbeta brett med hela värdekedjan vilket innefattar design/arkitektur, sprintplanering, utveckling och testning. Automatisering är ett högprioriterat område. Du kommer att arbeta med moderna lösningar och bidra till innovation och leveransen av säkra, skalbara och automatiserade lösningar.

ToFindOut:s företagskultur präglas av frihet och kreativitet där du får möjlighet att tillämpa dina tekniska specialistkunskaper, utvecklas och påverka din roll och hur teamet arbetar framåt. ToFindOut sitter centralt i fräscha lokaler vid Norra Bantorget i Stockholm.

Är det här du?

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av C#-utveckling i .NET-miljö gärna .NET Core. Du bör ha arbetat med JavaScript/TypeScript, React och SQL/NoSQL.

Troligen är du en förespråkare för agila arbetssätt. Meriterande är en akademisk examen inom IT/teknik samt erfarenhet av CI/CD, design patterns, livscykelhantering, mobbprogrammering och micro-services.

Som person ser vi att du har ett agilt mindset, är teknisk intresserad, nyfiken och initiativtagande. Vidare ser vi att du gillar att driva förbättringsarbete, är teamorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har god kommunikativ förmåga, såväl skriftligt som muntligt, i både svenska och engelska.

I denna rekryteringsprocess är en bakgrundskontroll ett obligatoriskt moment för slutkandidaten.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar ToFindOut med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Lynn Sjöberg Westander på 08-120 50 431. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

 

Kontaktperson
Lynn Sjöberg Westander
+46812050431

Tjänstens omfattning
Anställningsform
Tillsvidare
Placeringsort
Stockholm

Liknande jobb

Liknande jobb