Level Recruitment

Rekryteringskonsult IT/Tech

Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 13 september 2021
Stängs
den 13 oktober 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du bli en del av ett drivet team med rekryteringskonsulter och säljare som tillsammans utgör en av Stockholms trevligaste arbetsplatser? Det har sedan starten 2009 gått bra för Level och vi är idag ett av de större renodlade rekryteringsföretagen i Stockholm. Vi letar nu efter dig som har minst 1-3 års erfarenhet av rollen som rekryteringskonsult specialiserad inom området IT/Tech.

Om tjänsten

Som rekryteringskonsult arbetar du med allt från kartläggning av marknaden till intervjuer och kvalitetssäkring. Du har kundkontakt och arbetar med uppföljning av gjorda rekryteringar. Huvudansvaret för att sälja in nya rekryteringar ligger på vår säljavdelning, men tillsammans arbetar vi för att ständigt bygga kundrelationer och utöka vår kundbas.

Vår styrka är våra rekryteringskonsulters förmåga att identifiera nyckelpersoner. Vi använder oss av search som ett naturligt verktyg i våra rekryteringar för att säkerställa att våra kunder får träffa de bästa kandidaterna som uppfyller de uppsatta förväntningarna. Våra kunder är några av de mest välkända och framgångsrika företagen i Sverige vilket ställer mycket höga krav på vårt arbete gällande kvalitet och utmärkt fingertoppskänsla.

Som rekryteringskonsult tar du ansvar för dina kundrelationer, driver rekryteringsprocessen framåt samt levererar hög kvalitet, både till kandidater och till kunder. Du kommer att omges av mycket duktiga, välutbildade och erfarna kollegor – både rekryteringskonsulter och skickliga säljare.

För oss på Level Recruitment är en god arbetsmiljö viktig. Vi anser att en balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt för att du som medarbetare på Level skall må bra och trivas i din roll. Hos oss är du som medarbetare den viktigaste resursen. Vi tror på eget ansvar och vi litar på dig som medarbetare. Därför erbjuder vi bland annat fri arbetstid, fri semester och så klart tekniska förutsättningar för att kunna jobba på andra platser än på kontoret.

Är det här du?

Vi ser gärna att du har:

  • Akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av att rekrytera inom IT/Tech-området
  • Vana och ett intresse av att arbeta med search som en naturlig del i rekryteringsprocessen
  • Erfarenhet av att arbeta i en affärsdriven miljö där framgång bygger på stark drivkraft, professionellt agerande och högt engagemang
  • Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat

Vi värderar din personlighet högt. Då rollen innebär att du själv driver dina processer framåt, är det viktigt att du har ett inre driv och engagemang för att lyckas i rollen som rekryteringskonsult på Level Recruitment. En annan nyckel till framgång är en nära dialog med våra kunder, varför en naturlig fallenhet att kunna kommunicera tydligt och ödmjukt är nödvändig hos dig som person. Även om du driver dina uppdrag själv så ingår du i en grupp, vilket innebär att vi också söker dig som är en lagspelare och som inte har problem att dela med dig till andra och som kan bidra till en god stämning.

Som anställd hos Level kommer du att kunna vara med och utveckla företaget mot nya mål. Vi är måna om att alla skall vara med och föra verksamheten framåt och eftersträvar en öppen dialog internt och vi stöttar varandra i arbetet.

Vill du veta mer?

Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Operativt ansvarig Susanna Hörler på 08-120 50 420 eller Affärsområdesansvarig IT Daniel Stenberg på 08-120 50 429. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

 

Kontaktperson
Susanna Hörler
08-120 50 420

Tjänstens omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidare
Placeringsort
STOCKHOLM

Liknande jobb

Liknande jobb