CGI

.NET-Utvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Gävle, Gävleborg , Sweden
Annonserat
den 13 november 2021
Stängs
den 23 november 2021
Ref:
J0421-0033
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du kompetens inom .NET och är redo för nya utmaningar? Nu söker vi en .NET-utvecklare till vårt team i Gävle.

Som utvecklare hos oss på CGI får du utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att ta ditt nästa steg. Din karriär och personliga utveckling bygger vi tillsammans.

Du får skapa lösningar tillsammans med våra kunder, som bidrar till att skapa hållbara resultat för det samhälle vi lever i. Det kan handla om att skapa effektiva och innovativa lösningar som hjälper våra kunder att leverera bättre service, öka sin säkerhet eller effektivisera sin verksamhet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Att jobba som .NET-utvecklare på CGI innebär en omväxlande vardag. Här erbjuds du möjlighet att utvecklas som konsult både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Du kan jobba i små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden.

Vi deltar i och driver projekt/förvaltningar både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Gävle och våra leveranser sker såväl enskilt som tillsammans med andra leverantörer. Vi genomför våra åtaganden och projekt med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder. Och alltid i nära samarbete med våra kunder som finns inom flera olika branscher.

I dina arbetsuppgifter ingår:
•Analys, systemdesign, utveckling och implementation av system
• Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund
• Dokumentation i olika former

Våra projekt/förvaltningar drivs ofta med agila utvecklingsmetoder som Scrum och Kanban och det kommmer att finnas gott om utmanande arbetsuppgifter för dig så att du kan fortsätta att utvecklas.

Grunden till allt är att du tycker om att skriva kod!

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen söker vi dig som har ett stort intresse för att lära dig kundens verksamhet för att långsiktigt kunna hjälpa dem att utvecklas. Du är en nyfiken utvecklare inom Microsoftplattformen med minst 3 års erfarenhet av .NET. För denna roll behöver du kunna svenska och engelska i tal och skrift.

Utöver goda teknikkunskaper känner du starkt för arbetet som konsult och du uppskattar den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och resor.
Du sätter alltid kunden i fokus och försöker aktivt att hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, du är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor och har förmågan att själv hitta lösningar på problem.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Ansök redan idag, vi hanterar ansökningar löpande.
Om det finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till per.lonnberg@cgi.com eller asa.asp@cgi.com.

Läs gärna mer om oss och vår enhet på https://www.cgi.com/se/sv/karriar/cgi-gavle.

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb