CGI

.Net-utvecklare med fokus på Episerver

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 13 november 2021
Stängs
den 1 januari 2022
Ref:
J1220-0133
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en vass systemutvecklare med erfarenhet av Episerver? Och har du även ett intresse för web och/eller e-handel?

Då kan det vara dig som vi söker till denna tjänst!

Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra kunder, och förutom fantastiska kollegor, så vågar vi lova dig - en flexibel arbetsplats där du kommer få jobba med riktigt spännande uppdrag och fantastiska kollegor.

Hos oss på CGI så får du goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss är det bara du själv som sätter stopp för hur långt du kan utvecklas. Vi satsar på våra konsulter och lägger stort fokus på att våra medarbetare mår bra och trivs på jobbet


Framtida arbetsuppgifter

Som utvecklare inom commerce/cms kommer du att få arbeta i allt från små och korta projekt på 1-12 månader, till stora och långa åtaganden. Resursuppdrag av kortare eller längre varaktighet kan också vara aktuella. Hos oss är förvaltning en viktig del av vårt åtagande gentemot kund. Vi driver projekt både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Stockholm. Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Då CGI är stort så kommer du att få möjlighet att jobba internationellt med kompetenta kollegor ifrån andra delar av världen. Eftersom att vi har många olika åtaganden så kommer du att få stora möjligheter att utvecklas i din roll och du kommer att få jobba med allt ifrån den senaste tekniken till spännande uppdrag där du kommer vara med och göra stor skillnad för våra kunder.

Vi ser gärna innovativa lösningar som skapar värde för kund som de kanske inte alltid haft i åtanke själva. Du kommer att få jobba med systemutveckling med fokus på web och e-handel inom nedanstående områden:

• Analys, design och implementation av webbplatser baserade på Episerver(Commerce,
CMS).
• Bidra med kunskap till ditt team genom kortare seminarier.
• Testa och kvalitetssäkra dina egna och dina kollegors lösningar.
• Skapa integrationer mot tredjepartsprodukter och tjänster som ingår i våra kunders
lösningar.
• Bidra till att utveckla vår utvecklingsmetodik och våra ramverk.
• Agera arkitekt i större projekt med fokus på Commerce.

På CGI strävar vi efter att alltid jobba med senaste versionerna av den mjukvara och verktyg vi väljer. Vi använder GIT och premierar ASP.NET MVC i våra leveranser.
Du kommer vara placerad i stockohlm.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är en erfaren systemutvecklare, och som har:
• Minst 3 års erfarenhet av agil webbutveckling
• Goda kunskaper inom C#
• Ett genuint intresse för e-handel och webbprogrammering
• Erfarenhet av Episerver, .NET och ASP.NET MVC
• Relevant högskoleutbildning, eller annat som bedöms som motsvarande

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av (och certifiering i) Episerver CMS och/eller Commerce
• Det är också meriterande om du har arbetat i leveransprojekt med externa kunder och
har kommit i kontakt med andra produkter och tjänster som ofta ingår i webblösningar.

Vi ser gärna att du som person tycker det är roligt att hålla dig uppdaterad med det senaste inom systemutveckling baserat på Episerver, .NET och ASP.NET MVC. Vi ser också att du kan jobba såväl som i team och självständigt - samt att du är en lagspelare som vill ingå i ett team där man växer både enskild och som team tillsammans.

Vad vi erbjuder

På CGI anser vi att framgång är beroende av våra anställda, därför erbjuds alla anställda att bli delägare. Vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap och bidrar också till att vi som jobbar här känner oss engagerade och stolta över att jobba på CGI.
Hos oss blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss ?

Va roligt, för vi ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till:
Rekryterande Chef Abraham Oussi: abraham.oussi@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande, så passa på att sök tjänsten redan idag!:)

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb