IT-tekniker sökes till spännande uppdrag i Umeå!

Plats
Umeå
Annonserat
den 14 september 2021
Stängs
den 23 oktober 2021
Ref:
c1f6fb1e-8eab-4c5a-8176-7df687aa7c01
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du en lagspelare som tycker om att jobba med människor? Har du ett stort tekniskt intresse och vill arbeta med IT-support? Då har vi jobbet för dig! Vi på Experis söker nu för kunds räkning en IT-tekniker i Umeå. Låter det här som en spännande utmaning? Välkommen med din ansökan!

Ort: Umeå
Uppdragslängd: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning

På Experis söker vi nu en IT-tekniker till uppdrag hos vår kund i Umeå. Som IT-tekniker arbetar du med first line support och felavhjälpning av den lokala pc-miljön, både ute hos kund och via telefon på kundsupporten. I denna roll ansvarar du över installationen av datorer inom flera olika verksamheter i Umeå.

Din profil

Vi söker dig som har gymnasial utbildning och ett allmänt tekniskt intresse. Vidare ser vi att du har goda kunskaper inom Windows och datorer. Det är meriterande om du har arbetat med kundsupport tidigare.

För att trivas i rollen som IT-tekniker tror vi att du tycker om att jobba med människor och har ett bra bemötande. Du är en lagspelare som drivs av att arbeta tillsammans med andra. Du är även kommunikativ och både talar och skriver svenska obehindrat.

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Är det dags för något nytt? Hitta vägen till drömjobbet
Letar du efter nya utmaningar och utveckling? Med Experis Career Accelerator visar vägen till drömjobbet genom att erbjuda kostnadsfria digitala utbildningar baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa redan idag på Experis.se.

Liknande jobb

Liknande jobb