Utvecklare till Tunstall i Malmö

Rekryterare
Experis
Plats
Malmö
Annonserat
den 14 september 2021
Stängs
den 21 november 2021
Ref:
bb718d82-d62f-4f66-90e4-b78f33d40eff
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vi behöver nu stärka upp vårt utvecklingsteam med en senior .NET utvecklare. Du blir en del av ett drivet team i Malmö med stort kund- och leveransfokus och får stor möjlighet att påverka din vardag. Låter det spännande? Det slutar inte där!

Hos oss får du vara med och lösa en av vår tids stora samhällsutmaningar - att skapa livskvalitet och trygghet för vår snabbt åldrande befolkning - och samtidigt arbeta med innovativ teknik i ett snabbt växande team. På Tunstall i Malmö utvecklas världsledande tekniska lösningar, t.ex. en molnplattform för Connected Care & Health baserad på IoT.

Vi lovar att du inte kommer ha tråkigt!

Tunstall bedriver utveckling i England, Spanien, Sverige (Malmö) och Danmark.

Om jobbet

Du kommer ingå i ett av våra agila feature team som ansvarar för delar av vår plattform samt att utveckla nya tjänster. Som utvecklare kommer du att vara delaktig i hela utvecklingskedjan dvs allt mellan kod/enhetstest till docker/kubernetes och ta ansvar för hela värdekedjan från krav och hela vägen ut till produktion. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att vara:
  • Vidareutveckla och förvalta en mycket central del i vår mjukvaruplattform
  • Delta i och driva arkitekturellt arbete kring vår plattform antingen på tjänst eller systemnivå
  • Kommunicera med stakeholders kring kravtolkning och estimat


Din erfarenhet


För att lyckas i rollen som utvecklare ser vi att du har en bakgrund som högskole- eller civilingenjörsutbildning med inriktning Data, systemvetarutbildning eller motsvarande
  • Vi ser helst att du har minst ett par års erfarenhet inom C# utveckling, men vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper än antal års arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet av att utveckla webbaserade lösningar med ASP.Net Core
  • Erfarenhet av REST API och JSON
  • Erfarenhet av SQL Server eller andra lagringslösningar
  • Kunskap och erfarenhet av Azure-plattformen är ett plus
  • Även bra om du har erfarenhet av Azure DevOps och Azure build pipelines


Vi tror att du har ett brinnande intresse för teknik och att skriva bra kod, men samtidigt intresserar dig för tillämpningen av tekniken. Du är en nyfiken person som gillar att interagera och kommunicera med olika grupper och individer. Rollen kräver att du är flexibel och lyhörd för att kunna anpassa dig till snabba förändringar och nya krav. Du bemöter andra med prestigelöshet, respekt och omtanke. Vi strävar efter en arbetsplats där medarbetarnas olikheter berikar verksamheten.

Om oss

Tunstall är världsledande inom välfärdsteknologi för vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka. Vi ligger långt fram i branschutvecklingen vad gäller produktutveckling och teknisk kompetens. Kunderna finns i nuläget främst inom kommunal/offentlig äldrevård men det finns även en stor framtida tillväxtpotential inom hälsovård/landsting och den privata sektorn (B2B).

Att jobba på Tunstall

Våra anställda är vår viktigaste resurs!
Som medarbetare på Tunstall får du ett tydligt mandat, frihet under ansvar samt stora möjligheter att påverka och bidra med egna idéer. Vi söker dig som ser möjligheter, vill vara med och påverka genom att dela med dig av din erfarenhet, ditt engagemang och ditt driv.

Vår utvecklingsavdelning består av en bra mix av olikheter och däri ligger också vår styrka - vi tar gemensamt fram de bästa lösningarna, vi är öppna, hjälpsamma och prestigelösa.

Vi sitter i nya fräscha lokaler i Hyllie i Malmö med goda kommunikationsmöjligheter.

Känner du igen dig i beskrivningen av rollen? Då vill vi veta mer om dig!

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Tunstall med Experis. Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten med en uppdaterad CV samt en riktad ansökan för tjänsten i vilken du beskriver Varför tjänsten? och Varför du passar för den? Frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Christopher Weeks på christopher.weeks@se.experis.com alternativt 0727-285430 eller Luka Jovovic på luka.jovovic@se.experis.com alternativt 0722-058887.

Vi arbetar med löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan snarast.

Välkommen med Din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb