Mjukvaruutvecklare sökes till Car.Info

Rekryterare
Experis
Plats
Ängelholm
Annonserat
den 15 september 2021
Stängs
den 30 oktober 2021
Ref:
ac3c4564-1493-4244-a47a-359d10b20849
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vill du vara med och utveckla framtidens digitala plattform inom bilbranschen? På Car.info får du chansen att vara en del av ett framgångsrikt team med stora möjligheter till personlig utveckling.

Din roll som Mjukvaruutvecklare:

Nu söker vi dig som är Mjukvaruutvecklare samt senior i din roll. Du behöver ha ett brinnande intresse för teknik och för att skapa effektiva och välanvända hemsidor samt applikationer.

Vi ser gärna att du har ett par års högskolestudier bakom dig, alternativt ett antal utvecklingsprojekt (i egen regi eller i en yrkesroll). Sedan tidig ålder gillar du teknik och tycker det är roligt att programmera. Du är en vän av snabba sidor och ser benchmark som facit på en snabb sida.

Våra programspråk:

I dagsläget arbetar vi med Linux, PHP, MySQL, Laravel, Javascript, Bootstrap, jQuery, Nginx, Sphinx, Redis, Git, Jira.

Vi håller oss uppdaterade med de senaste open source-teknikerna och drar oss inte från att införa nya verktyg om vi ser att det ger ett mervärde i form av att arbetet blir roligare, effektivare eller bättre. För intern kommunikation är vi hängivna användare av Slack.

Övrig information om tjänsten

Du väljer själv dator/OS som arbetsredskap där 4k-skärmar är standard. Vi tillämpar individuell lönesättning och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Ängelholm. Det finns möjlighet till att jobba hemifrån någon dag i veckan. Tillträde till tjänsten är omgående eller enligt överenskommelse. Under ansökningstiden gör vi löpande intervjuer.

Om Car.Info

Att samla data och presentera den utåt är något teamet bakom Car.info har erfarenhet av efter att tidigare ha grundat och byggt upp Prisjakt.nu. Här har vi inställningen att konsumenten är viktigare än handlaren och vårt mål är att Car.info ska få samma inverkan på bilhandeln som Prisjakt har fått på E-handeln. Car.info har idag över 220k unika besökare i veckan.

Vi är 11 personer i Sverige (varav 6 utvecklare) och 17 Personer i Ukraina (som arbetar med datainmatning).

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar Car.info med Experis. Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten med en uppdaterad CV samt en riktad ansökan för tjänsten i vilken du beskriver Varför tjänsten? och Varför du passar för den?

Frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Christopher Weeks på christopher.weeks@se.experis.com alternativt 0727-285430 eller Luka Jovovic på luka.jovovic@se.experis.com alternativt 0722-058887.

Vi arbetar med löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan snarast.

Välkommen med Din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb