CGI

Manager Sourcing & Business Operations - Retail

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 13 januari 2022
Stängs
den 18 januari 2022
Ref:
J0721-0047
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en person med enastående erfarenhet av verksamhetsutveckling som brinner för digitalisering och ledarskap? Vi söker just nu en erfaren ledare med stor insikt i konsultbranschen som vill utveckla vår Retail Business Consulting verksamhet i Malmö.

Dina framtida arbetsuppgifter

Inom enheten Retail South arbetar vi med framgångsrika och världsledande kunder. Vår enhet har skapat en varaktigt och mycket kvalificerad leverans och potentialen för att utveckla den framtida affären, i flera olika dimensioner är stor. Vi söker någon som tillsammans med teamet vill driva och vara en nyckelspelare i en strategisk tillväxt.
Du är en engagerad ledare med stort intresse för dina medarbetare och konsultgruppen du kommer leda och utveckla har idag kompetenser inom framförallt projektledning, kravhantering och arkitektur.

Du kommer att fokusera på viktiga perspektiv av vår verksamhet såsom:

• Affärsutveckling, - delta i kundteamsarbete, ansvara för och aktivt skapa nya affärsmöjligheter för CGI och våra kunder samt vara en drivande profil i ledningsgruppen för affärsområdet
• Personalansvar, - engagera och utveckla medarbetare
• Leveransansvar, - nya eller pågående leveranser med lokala och internationella resurser.

Teamutveckling och rekrytering kommer att vara centrala aktiviteter för att nå framgång i rollen och du har med dig en mycket god förståelse för dessa aktiviteter . Du kommer även ansvara för försäljning av konsulttjänster samt ansvara för att föra ut hela potentialen av CGI-portföljen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha ett stort intresse och driv för att utveckla CGIs affär och bidra till vår lönsamma tillväxt, i kombination med ett genuint engagemang för våra medlemmar.
Att kunna visa på tidigare erfarenheter av liknande roller med stort fokus på utveckling och proaktivitet är ett grundkrav.

Rollen erbjuder en vardag som består av många olika typer av arbetsuppgifter. Att kunna hantera många parallella frågor och aktiviteter samt ett brett kontaktnät inom regionen och branschen hjälper dig att lyckas i denna roll. Du kommer att vara en nyckelspelare som trivs med många olika typer av kontaktytor både hos kund och internt, där du har support av mycket engagerade kollegor.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• Du har en förmåga att få saker att hända, att definera och realisera strategiska planer samt bidra med din kunskap till både kunder och till kollegor.
• Du är erkänd inspiratör och rådgivare och har ett etablerat nätverk på marknaden.
• Du har minst fem års erfarenhet från ledarskap inom strategi / verksamhetsutveckling gärna inom Retail branschen.
• Du har enastående erfarenhet av verksamhetsutveckling, samt den personliga ambitionen att stödja / driva affärsutvecklingsaktiviteter.
• Relevant högskoleutbildning
• Svenska samt engelska, flytande i tal och skrift.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?

CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:

• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till peter.odestal@cgi.com

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb