CGI

Manager Control Bridge

Rekryterare
CGI
Plats
Bromölla, Skåne , Sweden
Annonserat
den 16 september 2021
Stängs
den 9 november 2021
Ref:
J0921-0582
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du ett stort tekniskt intresse med erfarenhet av IT-drift och att leda och utveckla människor i en komplex teknisk miljö? Nu söker vi dig som vill leda vår Control Bridge i Bromölla!

Vår gemenskap är utmärkande och vi värnar om vår teamkänsla genom att dagligen stötta varandra och hjälpas åt att ha kul på jobbet samtidigt som vi drivs av att ständigt utvecklas!
På CGI finns möjlighet att både växa och utvecklas, vi hoppas att du vill göra det tillsammans med oss!

Dina framtida arbetsuppgifter

Control Bridge är vår övervakning som hanterar automatgenererade larm. Vi är bemannade årets alla dagar med ett skiftgående team där kompetensen är bred över flera teknikområde.
Som Manager för Controle Bridge driver och vidareutvecklar du vår övervakning. Du har det övergripande ansvaret för bemanningen i Control Bridge samt för kvaliteten och ekonomi i vår tjänsteleverans.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Relationsbyggande internt och med våra företagskunder
• Driva och arbeta med ständiga förbättringar samt effektivisera inom teamet och enheten
• Rekrytering
• Medarbetarsamtal och lönesamtal
• Kompetensutveckla dig själv och dina medarbetare
• Uppföljning av SLA/OLA samt det dagliga arbetet

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen krävs hög ansvarskänsla och att kunna prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har god samarbetsförmåga och drivs av att möta (och överträffa) kundernas förväntningar samt har en förmåga att kommunicera och hitta lösningar på problem.
Som person är du trygg, engagerad, lyhörd, driven och tydlig. Du är bekväm i din ledarroll och drivs av att utveckla och effektivisera arbetet samtidigt som du coachar och motiverar dina medarbetare. Som person är du också positiv och ser möjligheter och lösningar istället för problem. Öppen, ärlig och flexibel är bra egenskaper som ledare hos oss.

Vi ser gärna att du har ledarerfarenhet sedan tidigare och att du har erfarenhet från IT-drift och gärna kunskap inom ett eller flera av följande områden:
• Windows Server
• Kommunikation
• Unix/Linux
• Nätverk
• Cloud
• ITIL

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Sista ansökningsdatum: 2021-09-31. Vi hanterar ansökningar löpande, rekryteringen kan därför stängas ner tidigare. Om det finns något du undrar över, skicka gärna dina frågor till Maria Maltzeff, maria.maltzeff@cgi.com, 0702-77 20 61
Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.