IT-chef till K-Fastigheter i Hässleholm

Rekryterare
Experis
Plats
Hässleholm
Annonserat
den 16 september 2021
Stängs
den 7 oktober 2021
Ref:
5fa0c364-438d-41ac-b2a5-f1a25171fa53
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du en erfaren och tekniskt kunnig IT-chef som vill driva strategiska IT-frågor i ett familjärt företag som främjar innovation? Brinner du för informationssäkerhetsfrågor, och vill du bygga en IT-avdelning där ständig utveckling, högt i tak och högt ställda krav samt kompetensutveckling präglar arbetet? Då kanske du är K-Fastigheters nya IT-chef! Ansök redan idag, eller kontakta Experis IT för mer information. Välkommen!

K-Fastigheters grundare Jacob Karlsson ringde i klockan då företaget introducerades på börsen 2019!

Om tjänsten

Som IT-chef hos oss på K-Fastigheter får du en viktig roll i ett växande fastighetsbolag. Du kommer att driva strategiska IT-frågor mot våra affärsområden Projektutveckling, Bygg, Prefab och Förvaltning samt stabsfunktioner. Dessa frågor inkluderar bl.a. ökad digitalisering av verksamheten och systemintegration. Vidare driver du i samarbete med våra IT-servicepartners det dagliga arbetet omfattande bl.a. drift och övervakning. Du får även rollen som Informationssäkerhetsansvarig, och ansvarar som sådan för övervakning, kontroll och efterlevnad av vår IT- och informationssäkerhetspolicy.

Som IT-chef hos oss bär du personal- och budgetansvar för din avdelning. Du utvecklar dina medarbetare och ansvarar för att kontinuerligt höja kunskapsnivån i organisationen i stort kring IT- och informationssäkerhetsfrågor.

Avgörande för framgång i tjänsten som IT-chef, är att du självständigt samarbetar och utvecklar relationerna med IT-servicepartners, och med våra affärsområden och stabsfunktioner samt att du aktivt driver frågor och projekt inom ditt område.

Om Dig

För att bli framgångsrik i rollen som IT-chef hos oss på K-Fastigheter ser vi att du har en avslutad eftergymnasial utbildning inom ett för tjänsten relevant område, alternativ vad vi bedömer som motsvarande, arbetslivsförvärvad kunskap och kompetens. Du ska därtill ha minst fem års erfarenhet av liknande IT-chefsroll, där du har burit personalansvar samt framgångsrikt drivit förändrings-, digitaliserings och systemutvecklingsarbete. Du ska därtill ha god kunskap om och erfarenhet av att arbeta med informationssäkerhetsfrågor.

Om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med att leda IT-arbete inom fastighets- eller byggindustrin, eller om du har praktisk erfarenhet av att arbeta i ett liknande medelstort företag med flertalet orter och bolag, ser vi det som starkt meriterande.

Som person tror vi att du är en självständig och strukturerad, med god prioriteringsförmåga. Du eftersöker själv kunskap, och håller dig à jour med kunskapsutvecklingen inom ditt kompetensområde. Primärt är att du trivs med ansvar och är en naturlig ledare som främjar utveckling och innovation. Du är en trygg, kommunikativ chef som dina medarbetare känner tillit för, som skapar en värderingsdriven miljö med högt i tak, och där alla tillåts bidra och utvecklas.

För den här tjänsten sätter vi stort värde vid personlig lämplighet.

Om K-Fastigheter

K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades 2010 med vision att äga och förvalta marknadens attraktivaste hyreslägenheter. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi. Vi har omkring 630 medarbetare, 2300 lägenheter under förvaltning, 1700 lägenheter under byggnation, kontor och produktionsanläggningar i 15 städer från Malmö i Söder till Stockholm i norr.

Vi vill vara enkla att ha att göra med, det är viktigt för oss. Hos oss är allt möjligt, och vårt mål är att bli världens största fastighetsbolag. Vi ville sätta ett mer ambitiöst mål, men nöjde oss med det.

K-Fastigheter är så mycket mer än ett fastighetsbolag. Vår målsättning som fastighetsägare är att skapa ett mervärde för våra hyresgäster och ägare genom att erbjuda attraktiva hem med hög standard och kvalitet samt hög trivselfaktor.

Som medarbetare hos oss kommer du att få en extra familj. Vi tar hand och om varandra genom att verkligen bry oss om varandra. Det är inte så mycket det vi säger som det vi faktiskt gör mot och för varandra, som spelar roll.

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar K-fastigheter med Experis IT, med lång erfarenhet av rekrytering av IT-chefer och -specialister. Vid frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Jenny Flygare på 070 - 255 71 43, alternativt jenny.flygare@se.experis.com . Du söker tjänsten via ansökningslänken.

Vi ser fram emot att ta emot Din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb