1st line supporttekniker till företag inom digitalisering

Plats
GÖTEBORG
Annonserat
den 16 september 2021
Stängs
den 21 november 2021
Ref:
202107650
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du ett tekniskt intresse och tidigare erfarenhet av att arbeta i en kundtjänst/teknisk support? Är det dessutom dags för dig att ta ditt nästa kliv i karriären inom IT? Då kan detta vara en tjänst för dig! Centric söker just nu en 1st line supporttekniker till ett uppdrag hos vår kund i Göteborg.

Tjänsten förväntas starta så snart som möjligt.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Utvecklas i din karriär

Varierande arbetsuppgifter

Bra anställningsförmåner

Dina arbetsuppgifter

Företaget du kommer att arbeta på erbjuder tjänster och produkter inom IT, print, digitalisering, möteslösningar och telefoni. Du kommer att arbeta på deras huvudkontor som ligger i Göteborg och kommer att tillhöra ett team där ni har ett nära samarbete.

Som tekniker på 1st line kommer du att arbeta med support gentemot företagets kunder där du arbetar med ärendehantering remote. Du kommer framförallt att hantera ärenden som berör felsökning av dokument- och printerlösningar. Du kommer att arbeta i flertalet interna system vad gäller både ärendehantering och övervakning av printers.

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och det är meriterande om du har en teknisk gymnasieutbildning i grunden och har tidigare erfarenhet av felsökning av dokument- och/eller printerlösningar sedan tidigare. Viktigast är att du har ett tekniskt intresse och har tidigare erfarenhet av ärendehantering från en kundtjänst eller teknisk support. Vidare har du en god systemförståesle och har en fallenhet för att sätta dig in i nya system.

För att trivas i denna rollen så är det viktigt att du drivs av en vilja att hjälpa andra. Vi söker dig som är pedagogisk och lugn så att du på ett proffsigt sätt kan guida medarbetare som behöver hjälp. Vidare har du en förmåga att både samarbeta med andra och arbeta självständigt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!

Vad vi erbjuder

Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Liknande jobb

Liknande jobb