NOC-tekniker

Plats
SOLNA
Annonserat
den 16 september 2021
Stängs
den 6 november 2021
Ref:
202107776
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Till ett uppdrag hos en av våra kunder söker vi nu en NOC-tekniker. Hos kunden arbetar du i ett team med 24 kompetenta kollegor där gruppen präglas av en god sammanhållning. Företaget sitter i nybyggda lokaler i Arenastaden och du erbjuds en utmanande roll med goda utvecklingsmöjligheter.

Du börjar anställningen som anställd hos Centric de första sex månaderna. Målsättningen och syftet är att du efter denna period ska bli anställd direkt av kunden då de letar efter en person som vill vara en del av verksamheten på lång sikt.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Dina arbetsuppgifter

Som NOC-tekniker ingår du i ett team på 24 personer som arbetar med drift och support inom nätverk och säkerhet. I rollen arbetar du med varierande arbetsuppgifter där du ansvarar för drift och övervakning samt åtgärd av incidenter. För att erbjuda sina kunder bästa möjliga service är Network Operation Center (NOC) bemannad dygnet runt och du kommer därmed att arbeta skiftgång.

I din roll utmanas du ständigt då teamet erbjuder drift och support till många olika företagskunder med varierande tjänster och leverantörer.

Din profil och kvalifikationer

Vi tror att du som söker tjänsten är en lagspelare som ställer upp och arbetar tillsammans med ditt team. Du har en vilja och förmåga att leverera lösningar till kunder och ge dem god service. Du är trygg i både relationen och dialogen med kunder och kollegor där du visar på ett stort ansvarstagande och har en förmåga att ta ansvar och initiativ.

Mer om dig:

  • Cisco CCNA-certifiering
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska
  • Meriterande med utbildning inom nätverk eller motsvarande erfarenhet
  • Meriterande med några års erfarenhet som nätverkstekniker
  • Meriterande med certifiering inom HP Aruba, Meraki


Vad vi erbjuder

Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor, får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi erbjuder nämligen alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom många olika områden. Vi tycker att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett i vilken fas i karriären de befinner sig. Därför erbjuder vi alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Har du några frågor kring tjänsten?

Arlinda Shefketi

Kontakta Arlinda Shefketi på tfn: 0734-159372 eller arlinda.shefketi@centric.eu .

Liknande jobb

Liknande jobb