Teknisk uppdragsledare inom IT och tunna terminaler

Plats
NORRKÖPING
Annonserat
den 16 september 2021
Stängs
den 8 oktober 2021
Ref:
202107642
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Norrköping söker vi nu en teknisk projektledare som har flerårig erfarenhet av att uppdragsleda, är van att hantera budgetar, styra och leda resurser och att följa upp och rapportera status i projekt.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Bra anställningsförmåner

Utvecklas i din karriär

Varierande arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter

I projektet som du ansvarar för ska 1000 tunna terminaler samt viss övrig hårdvara bytas på 60 verksamhetsställen över hela landet. Ny infrastruktur för de tunna terminalerna samt för distribution av operativsystem och applikationer kommer att införas och det ingår även i projektet att driva aktiviteter kring säkerhetsövervakning och intrimning av olika larm.

Projektet innehåller leveranser från flera olika teknikergrupperingar samt extern leverantör och aktiviteter behöver koordineras mellan dem. Eftersom det är stor verksamhetspåverkan vid utbytet av hårdvaran behövs en löpande och aktiv kommunikation med verksamheten.

Din profil och kvalifikationer

Erfarenhet

  • Flerårig erfarenhet av projektledning/uppdragsledning
  • Erfarenhet av att delta i budgetarbete (estimera kostnad och tid)
  • Erfarenhet av att styra och leda andra
  • Erfarenhet att arbeta med och styra IT-leverantörer


Krav
  • Kunskap om IT-säkerhet
  • God kunskap om Infrastruktur och hur de bildar en helhet
  • Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska


Personliga egenskaper
Vi ser att du är både mål- och resultatorienterad och har lätt för att prioritera och agera när så krävs. Din samarbetsförmåga är hög och att ta dialog med verksamhet, övriga avdelningar och leverantörer faller sig naturligt för dig. Vidare så är du serviceinriktad och lugn samt stabil i situationer som kan uppstå.

Uppdraget omfattas av sekretess, vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet. Vidare krävs goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder

Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.
​Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Liknande jobb

Liknande jobb