Supporttekniker till onsiteuppdrag

Plats
MALMÖ
Annonserat
den 16 september 2021
Stängs
den 11 oktober 2021
Ref:
202107528
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Till ett uppdrag hos vår kund i Malmö söker vi just nu efter en supporttekniker som älskar att ge service och har ett strukturerat arbetssätt. Du kommer vara placerad i centrala Malmö och vara en del av en intern servicedesk där du dagligen hjälper användare med ärenden inom IT. Du kommer arbeta med support av både mjukvara och hårdvara samt ha hand om ett utrullningsprojekt.

Uppdraget startar omgående fram till årsskiftet med stor chans till förlängning.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Bra anställningsförmåner

Varierande arbetsuppgifter

Utvecklas i din karriär

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta som supporttekniker i ett mindre team som hanterar 1st line ärenden, tillsammans supportterar ni ca. 850 användare. Arbetsuppgifterna består av att supportera slutanvändarna på företaget med hjälp av ärendehanteringssystem Service Desk + för hantering av tickets enligt ITIL. Du kommer supportera användare med hjälp av telefon, mail och remoteverktyg samt på plats. Parallelt kommer du jobba med ett utrullningsprojekt och rulla ut nya datorer som ska förberedas och installeras. Som person är du serviceminded, strukturerad och ansvartagande, du gillar att interagera med människor och sprida en härlig stämning.

Din profil och kvalifikationer

Vi ser gärna att du har minst 6 månaders erfarenhet av att arbeta med onsitesupport eller i en servicedesk och att du har erfarenhet inom följande:

  • Klientsupport
  • Windows OS
  • Hårdvarukompetens kring PC (Dell och tillbehör)
  • Microsoft System Center
  • Telefoni/smartphone
  • Office 365
  • Active Directory
  • Installation/felsökning av skrivare
  • Felsökning av nätverk


Vad vi erbjuder

Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det - du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Liknande jobb

Liknande jobb