CGI

Applikationskonsult Dynamics 365, Finance and Supply Chain management

Rekryterare
CGI
Plats
Skellefteå, Västerbotten , Sweden
Annonserat
den 17 september 2021
Stängs
den 4 november 2021
Ref:
J0721-0997
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du ha möjligheten att arbeta i internationella såväl som lokala Dynamics-projekt i absoluta framkant? Brinner du dessutom för att skapa affärsvärde och effektivisera kunders processer? Just nu har du chansen att göra just detta hos oss på CGI då vi utökar vårt team i Skellefteå!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som applikationskonsult på CGI kommer du hjälpa våra kunder att identifiera, synliggöra och effektivisera affärsprocesser med hjälp av Dynamics 365 F&SCM. Här kommer du ha en rådgivande och konsultativ roll genom hela processen från workshop, kravinsamling, konfigurering, testning, go live och support.

I dagsläget är vi ungefär 170 Dynamics-konsulter vilket genererar en enorm slagkraft på marknaden. Inte bara har du möjlighet att arbeta i storskaliga projekt där vi levererar hela CGI-team, du har goda möjligheter till karriär- och kompetensutveckling såväl som kunskapsdelning mellan varandra.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen söker vi dig som tidigare arbetat några år med Microsoft Dynamics (D365 F&SCM/AX) och har erfarenhet av affärssystem utrullning, affärsprocesser och verksamhetsförståelse för order, lager och produktions-processer.

Det är meriterande om du har:
• Arbetat som konsult tidigare
• Goda kunskaper inom affärsprocesser och verksamhetsförståelse inom produktion/tillverkande industri
• Certifiering inom Dynamics-plattformen eller kringliggande produkter inom Microsoft (PowerApps, PowerBI, LogicApps etc)
• Arbetat med andra ERP-system, MRP, MES.
För denna roll behöver du kunna svenska och engelska i tal och skrift.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Skicka in din ansökan redan idag, vi hanterar ansökningar löpande. Om det finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till jens.zettsjo@cgi.com.

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.