Head of Knowit Connectivity i Östersund

Rekryterare
Experis
Plats
Östersund
Annonserat
den 17 september 2021
Stängs
den 12 oktober 2021
Ref:
e06b142e-c1da-40bd-b4f3-5471736d7c6c
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vår nuvarande Head of Östersund Ola har efter framgångsrika år valt att anta nya utmaningar- därför söker vi en ledare som drivs att vidareutveckla och skapa affärer i kombination av att få andra att växa. Är du vår nästa Head of Knowit Connectivity Östersund?

Vi är ett konsultbolag som stöttar företag och organisationer i den digitala transformationen. Våra tjänster utvecklas och levereras av våra fyra affärsområden: Solutions, Experience, Connectivity och Insight. De digitala lösningar som vi tar fram tillsammans med våra kunder och partners finns i alla delar av samhället - från skola, vård och myndigheter till e-handel, event och reseplanering. Varje dag använder människor en mängd lösningar från Knowit som underlättar vardagen och skapar nya sätt att hålla kontakt och kommunicera på ett hållbart sätt.

Knowit etablerades 1990 och har i dag cirka 3 800 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Polen. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit är sedan 1997 noterat på den nordiska börsen i Stockholm.

Som Head of Östersund ansvarar du för att driva vidare, utveckla och expandera Knowit Connectivity verksamhet i Östersund i linje med företagets strategi. Du kommer att verka som övergripande ledare för vårt kontor i Östersund som tillsammans sysselsätter totalt ca 50 medarbetare.

Östersund är ett viktigt nav för hela Knowit Connectivity. Vi designar, utvecklar, testar och förvaltar applikationer, webblösningar och mobila tillämpningar till några av Knowit Connectivitys största nyckelkunder inom bland annat offentlig verksamhet, telecom och tillverkningsindustri.

Ditt huvudfokus kommer att vara på tillväxt samt att utveckla och förverkliga bolagets strategiska plan. Effektivt levererade hållbara tjänster, paketerade produkter och tydlig säljstrategi i kombination med att attrahera och behålla talanger, är nyckelfaktorer för att ta vara på den potential som Östersundregionen erbjuder och på så sätt stärka Knowit Connectivitys marknadsposition i regionen.

Du kommer att rapportera till Head of Knowit Connectivty och ingå i ledninggruppen för Sverige.

Vi söker dig som har:
  • En affärs- och säljinriktad senior management-roll med P&L-ansvar idag
  • Framgångsrikt ledarskap i rollen att leda andra ledare
  • Förmågan att leda människor och göra affärer i en föränderlig värld
  • Utpräglad affärsförståelse; gedigen sälj- och ledarerfarenhet med dokumenterat goda resultat
  • Verkat inom IT-konsultbranschen/-sektorn (gärna i Östersundsregionen)
  • Kunskap och intresse för digitalisering och gärna erfarenhet av application management
  • Relevant akademisk utbildning (Computer Science, Engineering or Business)
  • Flytande affärsengelska i tal och skrift

Vad gör Knowit Connectivity?
Vi digitaliserar, kopplar samman och säkrar det du värdesätter. Med högteknologisk mjukvarutveckling, i agila team, skapar vi inbäddade system och molnapplikationer för en mer mänsklig och hållbar affär. Vi stöttar våra kunder inom produkt-, system- & tjänsteutveckling, IT-säkerhet och molntjänster.

Läs mer: https://www.knowit.se/tjanster/connectivity/

Varför vill du jobba hos oss?
Vi på Knowit i Östersund är Knowit's Center Of Excellence inom Application Management, och vårt mål är tydligt - Vi ska vara bäst på Application Management! Vi ska också vara ett ledande företag i vår region när det gäller att hjälpa våra kunder att med digitalisering skapa en mer hållbar verksamhet. Vi på Knowit är drivande inom konsultbranschens färdplan för ett fossilfritt Sverige.

Ansökan och kontakt
Vi kommer att rekrytera löpande så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så fort som möjligt och senast den 10 oktober 2021.

Välkommen med din ansökan!