Jobba som Applikationsspecialist via Experis

Rekryterare
Experis
Plats
Köping
Annonserat
den 20 september 2021
Stängs
den 12 oktober 2021
Ref:
15c151c4-4a3a-4c19-933d-dae89ddeb82a
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Experis söker just nu dig som vill arbeta som Applikationsspecialist hos vår uppdragsgivare inom fordonsbranschen som är ett internationellt, stort och framgångsrikt företag. I rollen kommer du att arbeta med utveckling inom Wonderware/AVEVA tillsammans med engagerade kollegor. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du bland annat att arbeta med applikationsutveckling inom Wonderware/AVEVA. Du kommer att arbeta på ett internationellt, stort och framgångsrikt företag i Köping som är verksamt inom industribranschen. Uppdraget kommer att pågå ett år och du kommer att arbeta heltid. Du kommer att ingå i ett team i Köping/Eskilstuna där du har ett nära samarbete med kompetenta och trevliga kollegor. Rollen innebär en del resor. Detta är ett konsultuppdrag på ett år med möjligheter till förlängning.

Är du rätt för rollen som Applikationsspecialist?

Vi söker dig som är skicklig på utveckling inom Wonderware/AVEVA-lösningar såsom System Platform, InTouch och Historian. Du har erfarenhet av applikationsunderhåll och support, är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du brinner för att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Du är flexibel och har möjlighet att göra vissa resor i arbetet.

Vad kan Experis erbjuda dig?

Förutom en god erfarenhet och ett roligt och intressant uppdrag, ger konsultanställningen dig en rad förmåner. Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag, inom flera olika branscher.

På Experis är vi stolta över våra konsulter, och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning med kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Experis men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vi tar inte emot ansökningar via mail, men vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ellinor Hök via e-post: ellinor.hok@se.experis.com.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Experis

Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och managed services. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar, bistår vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, applikationer, molntjänster och cybersäkerhet. Genom Experis Academy utbildar vi människor både i relevanta tekniska färdigheter och övriga avgörande "mjuka" förmågor. Vi får såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns över hela Sverige och är tilsammans med Manpower, Jefferson Wells och Talent Solutions en del av ManpowerGroup-koncernen. Läs mer på: www.experis.se

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Liknande jobb

Liknande jobb