CGI

Nätverkstekniker

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Bromölla, Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 19 januari 2022
Stängs
den 20 mars 2022
Ref:
J0821-1674
Kategori
Nätverk
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi behöver förstärka vårt Migration Factory team på CGI Global Technology Operations med en erfaren nätverkstekniker.

Migration Factory är ett team med både tekniska projektledare inom server och nätverksområdet samt även tekniker inom Windows, Unix och nätverk. Vår prioritet och huvudansvar är Outsourcing projekt och integrering av kunders IT miljö men även andra kundprojekt och uppdrag samt förändringar som önskas utföras i våra kunders miljöer.

Vi söker dig som vill följa med på en spännande resa framåt och få möjligheten att växa med ett globalt företag som är marknadsledande inom den svenska IT marknaden. Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande projekt och uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra Migration Factory med placering i Malmö, Göteborg eller Bromölla. I rollen kommer du bland annat att arbeta med:
• Outsourcing projekt och integrering av kunders IT miljö och andra kundprojekt/uppdrag
• Beställningar, förändringar i våra kunders driftmiljöer
• Arbeta med förvaltningsaktiviteter inom Migration Factory, avseende effektivisering och förbättringar
• Arbeta med att öka graden av automation inom våra tjänster
• Stötta teknisk projektledare i dialog med slutkund
Förskjuten arbetstid morgon och kväll kan förekomma i rollen samt arbete på helger i de kund projekt och uppdrag som kräver detta.

Förskjuten arbetstid morgon och kväll kan förekomma i rollen samt arbete på helger i de kundprojekt och uppdrag som kräver detta.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen söker vi dig som har en vilja att utvecklas och ta till dig nya kunskaper. Du ser möjligheter till lösningar hellre än problem. Vi ser gärna att du tycker om att samarbeta och att dela med dig av dina kunskaper men att du även har ett driv att själv utvecklas och växa både som individ och tillsammans med andra. Du har erfarenhet inom Cisco samt från IT-drift och relevant utbildning. Du kan flytande svenska och behärskar även engelska i tal och skrift.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• Cisco-miljöer
• Routing
• IP-subnetting
• Big IP
• Wireless
• Fortigate
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi gärna ser att du är nyfiken, engagerad och har en kreativ problemlösningsförmåga, en positiv inställning samt trivs med att arbeta med stort kundfokus.

Om du har tidigare erfarenheter av att ha arbetat i Outsourcing projekt projekt och integrering av kunders IT miljö ser vi det som positivt.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Är det något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till elisabeth.edvardsson@cgi.com

Då vissa av våra kunder har krav på säkerhetsklassning så krävs Svenskt medborgarskap för denna tjänst. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det. Utdrag från Polisens belastningsregister kommer genomföras.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb