CGI

Tekniker inom Unix/Windows

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Bromölla, Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 20 november 2021
Stängs
den 19 januari 2022
Ref:
J0821-1674
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi behöver förstärka vårt Migration Factory team på Global Technology Operations med en erfaren tekniker med gedigen erfarenhet inom Unix och/eller Windows men som även är bred i sin kunskapsbas.

Migration Factory är ett team med både tekniska projektledare inom server och nätverksområdet samt även tekniker inom Windows, Unix och nätverk men vi har också viss kompetens inom databas. Vår prioritet och huvudansvar är Outsourcing projekt och integrering av kunders IT miljö men även andra kundprojekt och uppdrag samt förändringar som önskas utföras i våra kunders miljöer.

Vi söker dig som vill följa med på en spännande resa framåt och få möjligheten att växa med ett globalt företag som är marknadsledande inom den svenska IT marknaden. Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande projekt och uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra Migration Factory med placering i Malmö, Göteborg eller Bromölla. I rollen kommer du bland annat att arbeta med:
• Outsourcing projekt och integrering av kunders IT miljö och andra kundprojekt/uppdrag
• Beställningar, förändringar i våra kunders driftmiljöer
• Arbeta med förvaltningsaktiviteter inom Migration Factory, avseende effektivisering och förbättringar
• Arbeta med att öka graden av automation inom våra tjänster
• Stötta teknisk projektledare i dialog med slutkund
Förskjuten arbetstid morgon och kväll kan förekomma i rollen samt arbete på helger i de kundprojekt och uppdrag som kräver detta.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av IT-drift inom Unix och/eller Windows samt god kunskap och erfarenhet inom några av nedan områden:
• Solaris 10/11 SPARC samt x86 inklusive zonhantering
• Oracle PCA - ZFS Storage Appliance samt OVM
• AIX och Linux - primärt RHEL/Oracle Linux och Ubuntu
• Klusterteknologi inom Windows och/eller Unix
• Skriptkunskap tex bash, python eller powershell
• Mycket goda kunskaper inom Windows server (ActiveDirectory, Networking etc)
• Kunskap om driftrelaterade processer (ITIL)
• Flytande på svenska, goda kunskaper i engelska
Vi lägger stor vikt vid erfarenhet som är bred och spänner över flera teknikområden. I rollen kommer du behöva ha ett stort eget driv, en kreativ problemlösningsförmåga samt trivas med att arbeta med kundfokus.

Om du har tidigare erfarenheter av att ha arbetat i Outsourcing projekt projekt och Outsourcing projekt och integrering av kunders IT miljö ser vi det som positivt.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Skicka in din ansökan redan idag, vi hantera ansökningar löpande. Är det något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till elisabeth.edvardsson@cgi.com

Då denna roll kräver säkerhetsklassning så krävs svenskt medborgarskap för denna tjänst. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det. Utdrag från Polisens belastningsregister kommer genomföras.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb