Level Recruitment

Front end utvecklare inom React.JS till Tata Consultancy Services Sverige AB

Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 21 september 2021
Stängs
den 21 oktober 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en erfaren front end utvecklare som brinner för E-commerce? Står du för kvalitet, laganda och agilitet? Är du en teamplayer som gillar att arbeta internationellt och lokalt? Då kan du vara rätt för tjänsten som front end utvecklare hos oss på Tata Consultancy Services (TCS)!

Som front end utvecklare kommer du sitta i ett mindre utvecklingsteam hos kund och bygga kundens e-handelssajt. Kunden är ett väletablerat varumärke inom retail och vi agerar här strategisk leverantör och partner. Våra långa åtaganden är viktiga för våra kunders digitaliseringsresa. Din vardag kommer att bestå i att utgå från krav som kommer in, tolka dem och bryta ner dem i kod samt realisera dem i samarbete med UX-designers. Därför är det bra om du har ett UX-intresse. I rollen kommer du att ha daglig kontakt med interna beställare, därför är det en fördel om du kommer från en liknande roll där du kan sätta dig in i hur kunden tänker och leverera hållbara lösningar.

Den tekniska miljön består av JavaScript och ReactJs, HTML5 samt CSS3. Vår backend är Microsoft-baserat med EPiServer som CMS. Vi har även två appskal, som är byggda i Swift och Kotlin.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av utveckling med goda kunskaper i ReactJs, JavaScript, HTML och CSS. Det är meriterande om du har arbetat i CMS-verktyg såsom Episerver samt med UX/UI. Du vill arbeta Agilt och har tidigare arbetat enligt SAFe.

Som person ser vi att du har ett eget driv, du kan kommunicera väl med andra i teamet och med övriga intressenter, därför är det viktigt med god kommunikationsförmåga då du kommer att hantera beställare och deras krav. Rollen kräver att man är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift. I övrigt har du ett genuint tekniskt intresse.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar TCS med Level Recruitment. Rekryteringen är en direktrekrytering d.v.s. anställning erbjuds direkt hos TCS. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Daniel Stenberg på Daniel.stenberg@levelrecruitment.se (inga ansökningar tas emot via mail, vänligen ansök genom knappen ”ansök”) alternativt 08-120 50 429. Då urvalet av ansökningar sker löpande välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt.

Tata Consultancy Services (TCS)

TCS är ett globalt företag som erbjuder konsulttjänster och affärslösningar inom IT. I över 50 år har TCS samarbetat med flera av världens största företag under deras digitala transformationsresor. De tekniktjänster- och lösningar TCS erbjuder levereras via deras unika leveransmodell Location Independent Agile™. TCS är en del av Tata Group, Indiens största industrikonglomerat, och har närmare 510 000 högutbildade konsulter i 46 länder. Bolaget omsatte 22,2 miljarder USD under räkenskapsperioden som avslutades 31 mars 2021 och är noterat på BSE (tidigare Bombay Stock Exchange) samt NSE (National Stock Exchange) i Indien. TCS aktiva arbete mot klimatförändringar och prisbelönta arbete i samhällen över hela världen har belönats med en plats i ledande hållbarhetsindex MSCI Global Sustainability Index samt FTSE4Good Emerging Index.

Tata Consultancy Services (TCS) på den nordiska marknaden

TCS etablerades i Norden år 1991 och har i dag 17 500 medarbetare som arbetar för kunder i Sverige, Finland, Norge och Danmark. Under de senaste tolv åren har TCS i Norden rankats som den bästa leverantören av IT-konsulttjänster av sina kunder. TCS har dessutom utsetts till Europas ”Top Employer” två år i rad.

Besök www.tcs.com för mer information och följ nyheter om TCS på @TCS

Processing of Personal Information

Our privacy notice describes how we collect and use personal data about you during and after the recruiting process in accordance with the General Data Protection Regulation (GDPR). This notice applies to all the job applicants who decided to share their information with Tata Consultancy Services Sverige AB.

If you have any questions regarding this or the recruitment process, please don’t hesitate to contact us: sweden.careers@tcs.com

Link to our privacy notice: https://www.tcs.com/privacy-policy-eu

 

Kontaktperson
Daniel Stenberg

Tjänstens omfattning
Anställningsform
Permanent
Placeringsort
Stockholm

Liknande jobb

Liknande jobb