Fullstackutvecklare till SJ - Digitala Externa Kanaler

Rekryterare
Experis
Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 september 2021
Stängs
den 22 oktober 2021
Ref:
9883ce51-aaa4-4d6e-bb56-67cd21432f2c
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


SJ står inför en mängd spännande möjligheter och utmaningar de närmaste åren. Just nu är vi i en förändrings- och expansionsfas och vi växer med allt fler affärsetableringar både i och utanför Sverige. Digital innovation står högt på agendan och vi har höga krav på konkurrenskraftiga digitala försäljningskanaler. Idag har SJs webbplats 2.1 miljoner besökare per månad och över 700 000 använder mobilappen varje vecka! Under 2018 vann sj.se pris för bästa siten i Sverige av IDG vilket vi förstås är stolta över.

Vill du vara med och ta SJs Digital Externa Kanaler till nästa nivå, bygga nytt och bidra till utvecklingen framåt? Vill du växa tillsammans med erfarna kollegor? Då är det här en möjlighet för dig!

Om tjänsten
Som Fullstackutvecklare tillhör du enheten IT Kund och Affär som ansvarar för SJs digitala externa försäljningskanaler, Lojalitets- och Marknadssystemen samt SJs bokningssystem.
SJ startar nu upp ett större initiativ där vi byter ut vårt befintliga bokningssystem till en SaaS lösning och i samband med det nyutvecklar vi våra försäljningskanaler. Vi startar upp ett flertal nya fullstackteam som kommer arbeta agilt för att nå en kvalitativ och effektiv leverans.

I tjänsten som Fullstackutvecklare på SJ har du stort fokus på att:
  • Tillsammans med verksamhet och erfarna utvecklare utveckla ett "BackEnd for Frontend" som är förvaltningsbart, sätter en tydlig struktur för hur vi bygger kanalerna mot våra kunder och stöder SJs målarkitektur och verktygsval.
  • Tillsammans med övriga utvecklingsteam verka för en god och enhetlig utvecklingsmiljö som ligger i framkant.
  • Kommunicera och skapa goda relationer och bra samarbeten kring utvecklingsfrågor i en föränderlig miljö.
  • Arbeta och utvecklas med en produkt som ställer krav på hög prestanda, tillgänglighet och säkerhet.
  • Verka i en utvecklingsmiljö med komplexa affärsregler där kunden och kundens behov alltid är i fokus.

Tjänsten är placerad i centrala lokaler på Vasagatan i Stockholm.

Om dig

Våra kunders resande förändras ständigt och för att möta marknaden behöver vi som organisation skapa en kultur där vi snabbt och agilt kan förändra och anpassa oss. Därför ser vi gärna att du gillar förändring och har en lösningsorienterad drivkraft. Du behöver också ha en förståelse för vad som bygger god kvalitet och är förvaltningsbart. Vi har ett tätt samarbete med resten av verksamheten för att snabbt kunna leverera värde till våra kunder.

För att lyckas i rollen krävs att du är nyfiken, driven och teknikintresserad. Du är en positiv lagspelare som är starkt samarbetsorienterad och prestigelös. Du har en hög kommunikativ förmåga och kan anpassa din kommunikation till olika mottagare. Vi förväntar oss att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Det är en fördel om du har bakgrund i agilt arbete/DevOps och systemutveckling inom komplexa miljöer. Du behöver ha goda kunskaper inom Java-utveckling (Springboot).
Utvecklingen görs på en modern molnplattform (Azure) och med moderna tekniker (Docker, Kubernetes).
Du är troligtvis civilingenjör eller har motsvarande utbildning.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar SJ med Experis. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anki Snis, 08-508 954 53, anki.snis@se.experis.com. Välkommen med din ansökan!

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi på uppdrag av nationella och regionala trafikmyndigheter. Koncernen omsätter cirka 7,5 miljarder SEK och har 4 500 medarbetare. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder Stockholm, Köpenhamn och Oslo.

Varje dag väljer 130 000 personer att resa med någon av SJs 1100 avgångar från 275 stationer. SJs tågtrafik i egen regi kännetecknas av längre resor med snabb- och nattågstrafik samt regional tågtrafik mellan större städer i Sverige och huvudstäderna i Skandinavien. Den upphandlade trafiken kännetecknas av kortare tågresor mellan arbete, studier och boende inom ett län eller region. SJ är en del av lösningen för att Sveriges klimatmål ska nås. Vi möjliggör för många människor att välja tåg, det mest hållbara resesättet på längre sträckor. SJ är ett aktiebolag som ägs av svenska staten med uppdrag att driva lönsam persontrafik på järnväg. Läs mer på www.sj.se

Liknande jobb

Liknande jobb