Experis söker IT Support i Skövde

Plats
Skövde
Annonserat
den 21 september 2021
Stängs
den 13 oktober 2021
Ref:
9c671d26-e258-4b2b-bd7b-cdfd8943eba1
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du en social och tekniskt lagd person med känsla för service? Tycker du om att arbeta med människor i en miljö med högt tempo och möjlighet till avancemang? Behärskar du dessutom det svenska och engelska språket obehindrat? Passa då på att söka in till oss redan idag!

Arbetet som First Line Tekniker innefattar samtalshantering över såväl telefon som mail och chatt med IT-inriktning. Du kommer hjälpa slutanvändare med felsökning, problem gällande konton, behörigheter, lösenordshantering, etc. Du kommer även att genomföra installationer av applikationer och vanliga program.

Vem är du?

Vi ser att du...
  • Har arbetslivserfarenhet inom service eller kundsupport, gärna över telefon
  • Har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska
  • Har ett stort intresse för IT och teknik, samt vill utvecklas inom detta område
  • Är problemlösande, serviceminded, framåt, nyfiken och ansvarsfull
  • Är en teamplayer som gärna delar med sig av sin kunskap
  • Är öppen för att arbeta skift (dag/kväll/natt/helg) 


Det är meriterande om du.....
  • Har utbildning inom IT från gymnasium eller högskola
  • Flerårig erfarenhet från kundservice över telefon och mail


Vad kan vi erbjuda dig?

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.Har du frågor?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger, urval sker löpande. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila Adam.larsson@se.experis.com eller Harun.bezdrob@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb