Technical Account Manager till Iver i Alingsås

Rekryterare
Experis
Plats
Alingsås
Annonserat
den 21 september 2021
Stängs
den 19 november 2021
Ref:
85a29fe1-0eda-4be0-86e1-521f8628af52
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Iver siktar på och planerar för att tredubbla företaget under de kommande åren och söker efter nya talanger och kollegor! Nu söker vi en Technical Account Manager som vill vara med på Ivers resa genom verksamhetsförståelse, teknisk kompetens och personligt engagemang.

Vad innebär tjänsten som Technical Account Manager på Iver?
Engagerade medarbetare är grunden till Nordens nöjdaste kunder. Även om vi idag är ett stort företag blir du aldrig en obetydlig kugge i ett stort maskineri, utan en central del i ett team med stort personligt ansvar. Varje medarbetares insats märks hos oss! Vi förväntar oss att var och en av våra medarbetare vill vara med och påverka såväl sitt eget arbete som teamets och verksamhetens resultat.

Som Technical Account Manager på Iver ansvarar du för den tekniska leveransen av avtalade tjänster hos kund. Du arbetar såväl strategiskt som operativt med tekniska frågor. Det innebär att du förbereder inför och deltar i möten med både kund och kollegor för att diskutera tekniska lösningar samt arbetar proaktivt med att ta fram tekniska förslag och åtgärder till kund.

Utöver detta kommer du att:
  • Vara experten för alla tekniska frågor relaterade till kundens IT-miljö inom ramen för avtalet
  • Hjälpa till vid nyinstallationer och uppgraderingar
  • Hantera dokumentation både internt och externt


Är du rätt person för jobbet?
Vi söker nu dig med ständig framåtanda, som motiveras av tillväxt, har lätt för att ta egna initiativ och får saker att hända samt tycker om förändring och nya utmaningar. Du har arbetat flera år inom området IT-infrastruktur och du trivs med att ha mycket kundkontakt. Vi tror att du har en akademisk utbildning inom relevant område eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du är innovativ och har förmågan att se långsiktigt för att på bästa sätt kunna bidra till en förbättring och utveckling av kundens IT-miljö. För att passa i rollen så behöver du vara lyhörd, ha lätt för att bygga relationer och du är konsultativ i ditt tillvägagångssätt.

Vidare söker vi dig som:
  • Har flera års erfarenhet av drift
  • Har ett stort intresse för teknik och ser till att hålla dig uppdaterad i trender inom IT-drift
  • Har god dokumentations och presentationsförmåga
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
  • Har körkort

Har du certifieringar inom Microsoftportföljen så är det meriterande.

Om Iver:
Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor.

Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden.

Företagets ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har de, med EQT som ägare, vuxit sig starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo. IT-Gården och Ismotec. Iver omsätter drygt 2.3 miljarder SEK och har cirka 1200 medarbetare.

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. https://www.iver.com/

Kontaktuppgifter och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Iver med Experis och du kommer att bli anställd hos Iver. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanne Alderling via e-post: susanne.alderling@se.experis.com. Vi håller intervjuer löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Liknande jobb

Liknande jobb