Supporttekniker till kommunikationsbyrå i centrala Stockholm!

Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 september 2021
Stängs
den 26 november 2021
Ref:
f2f73352-cf1e-4112-9e5b-03912808e4d2
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Experis söker just nu dig som vill arbeta som Supporttekniker hos vår uppdragsgivare inom informations- och kommunikationsbranschen som är ett modernt och spännande företag. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen kommer du att arbeta med teknisk support, problemlösning och tekniska ärenden tillsammans med engagerade kollegor. I arbetsuppgifterna ingår att ge teknisk support över mejl och telefon, hantera IT-relaterade problem som kan uppstå hos användare och administrera konton och behörigheter till olika system. Du kommer att supportera användare både på plats i kundens lokaler och remote, i och med att många fortfarande arbetar hemifrån.

Vem är du?

För att lyckas i den här rollen krävs det att du har goda kunskaper inom teknisk support, problemlösning och tekniska ärenden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Office 365 och 1-2 års erfarenhet av att arbeta med teknisk support. Det är meriterande om du har kunskaper både om PC och Mac, men det är inget krav.

Det är viktigt att du är noggrann och kan arbeta såväl effektivt som strategiskt. Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och du brinner för att leverera kvalitet och service i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?

Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Philip Erlandsson på Philip.erlandsson@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb