Systemkoordinator till Fitness24Seven i Lund

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Skåne län, Lund
Lön
Fast lön
Annonserat
den 21 september 2021
Stängs
den 11 oktober 2021
Ref:
0F8820C4-F502-4BEA-8519-762817D2133A
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du tidigare erfarenhet av att koordinera IT-System? Är du rätt person för oss?

Att arbeta som systemkoordinator på Fitness24Seven innebär ansvar för ett av våra viktigaste system nämligen vårt gymsystem! I den här rollen blir du den som håller i alla trådarna och kontaktytorna för att säkerställa optimal funktion och användning. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Fitness24Seven råder en stark entreprenöriell anda. Detta märks framförallt i ett härligt och positivt driv och många parallella idéer och initiativ. För att trivas i vår miljö behöver du vara en lagspelare som inte har något emot att lämna din position i laget för att komma till målet. Prestigelöshet, gott samarbete och högt i tak råder hos oss.

Här erbjuds du en möjlighet där du får ett koordinerande ansvar kring systemet i säkerställandet att det stödjer verksamheten genom vidareutveckling. Du agerar även superuser och har kontakt både med användare av systemet såväl som leverantören av det. Rollen är bred och operativ med många kontaktytor.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
  • Säkerställa att systemet stödjer organisationen och skapar affärsvärde genom vidareutveckling av systemet.
  • Identifiera och utvärdera nya behov avseende system och vidare leda nyutveckling och säkerställande av implementering från leverantören med den långsiktiga strategin i åtanke.
  • Koordinera pågående aktiviteter och ärenden i systemet
  • Upprätthålla och förbättra interna processer kopplade till systemet.
  • Ansvarig för kontakten med leverantören och interna användare av systemet
  • Rollen inkluderar också att vara superuser av dessa system. Superusern ansvarar för den dagliga användningen och rutinerna som utförs inom systemet.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad på Fitness24Sevens huvudkontor i Lund och tillhör IT-avdelningen som består av 7 personer idag. Teamet arbetar tätt tillsammans i ambitionen att leverera optimalt värde till organisationen och Fitness24Sevens medlemmar. Rollen kan komma att innebära enstaka resor till samtliga länder där vi har gym.

VEM ÄR DU?

Vi har en öppen syn kring vilken utbildningsbakgrund du kan ha för att vara intressant för det här jobbet.
En relevant IT bakgrund och erfarenhet är självklart intressant men du kan också komma från den mer administrativa sidan där du har jobbat som systemkoodinator eller superuser tidigare. Erfarenheten att ha förvaltat system och arbeta med att utveckla funktionalitet relaterat till affärsnytta är mest intressant för oss.

Dom viktigaste egenskaperna vi vill se hos dig är att du har en förmåga att se både helheter och detaljer och att du har ett öga för system och funktionalitet. Som person ser vi att du har god förmåga att skapa relationer, kommunicera tydligt och gillar samarbete. "Cooperation makes the team" är en av våra värderingar. Du är organiserad och engagerad och har lätt för att driva saker framåt.

Du kommunicerar obehindrat i tal och i skrift på svenska och engelska.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Liknande jobb

Liknande jobb