CGI

Tekniker till DevOps-team

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Karlstad, , Sweden
Annonserat
den 22 september 2021
Stängs
den 28 oktober 2021
Ref:
J0921-2127
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Ett av CGIs egenutvecklade system som vi är väldigt stolta över är Heroma.
Heroma är ett komplett personalsystem med kunder inom hela Sveriges offentliga sektor.
Heroma levererar tjänster via en IT-plattform som möter användarna via appar,
moderna webbklienter i en arkitektur baserat på Microsoft .NET. Dataarkitekturen bygger på antingen MS SQL server eller IBM DB/2.

Just nu söker vi en tekniker till Heromas utvecklingsavdelning.
Vi söker dig som vill göra skillnad och utvecklas med kollegor så att du får ut det bästa av din potential.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av vårt DevOps-team som stöttar utvecklings- och supportteamen och arbetar med förbättring av vår nuvarande plattform. I arbetsuppgifterna ingår uppsättning och underhåll av testmiljöer, implementation av utvecklingsverktyg, infrastruktur och Configuration Management. Det ingår också att hantera larm och incidenter.

För denna roll söker vi dig som är lösningsorienterad och förstår vikten av delat ansvar mellan drift och utveckling samt kunna hantera lösningar i ett större perspektiv.

Du kommer arbeta med att minska manuellt arbete kring underhåll av miljöer genom att automatisera och införa självservicefunktioner. Du kommer medverka i att skapa förutsättningar och ökad säkerhet vid utveckling, Continuous Integration, Continuous Delivery (DevSecOps).

Teamet består av ett antal erfarna tekniker och utvecklare som sitter på CGI:s kontor i Malmö, Karlstad och Stockholm. Vi jobbar agilt och fokuserar mycket på kunskapsspridning, designa och implementera förbättringar både i produkten och i vårt arbetssätt.
Det förekommer tjänsteresor inom Sverige i rollen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har god kunskap inom nätverk och vSphere. Du har erfarenhet av installation och drift av Windows Server OS 2016/2019 och SQL server 2016/2019 samt har erfarenhet av scriptspråk och har förståelse för att bygga infrastruktur med kod (Infrastructure as Code).

Om du dessutom har erfarenhet av följande är det meriterande:
• Container-teknologi
• Power Shell Scripting
• Citrix
• Active Directory
• ADFS
• Group Policy
• Vetskap om att jobba i en miljö med hög säkerhet
• Kerberos

För att lyckas i rollen som tekniker i vårt DevOps-team behöver du vara en nyfiken och lösningsorienterad lagspelare. Du är strukturerad och driven som person och har ett genuint intresse för teknik och trivs när du får ta ansvar och lösa utmaningar inom ditt område.

Du känner dig bekväm i rollen, där du förväntas delta aktivt i möten, pedagogiskt förklara tekniska utmaningar och ta till dig av andras erfarenhet. Du är duktig på att kommunicera och har goda kunskaper i såväl svenska som engelska, både i tal och i skrift.

Du har minst 5 års erfarenhet av liknande arbete. Vidare pratar du flytande svenska och behärskar engelska i tal och skrift. I denna rekrytering söker vi dig som bor i Karlstad eller Malmö. Personliga säkerhetskrav kan komma att krävas för vissa av våra leveranser.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?

CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner

• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Sista ansökningsdatum är 2021-10-22. Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar För mer information, vänligen kontakta: Kristina Nordström, Utvecklingschef, kristina.nordstrom@cgi.com, +46 708 51 36 18.
Vi jobbar löpande mer urval och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb