Fullstack Developer till Nitor

Rekryterare
Nitor
Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 22 september 2021
Stängs
den 22 oktober 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Redo för nästa steg och lockas av tanken av en agil, icke-hierarkisk och medarbetardrivet bolag? Nitor växer och söker nu en Fullstack Developer till deras team i Stockholm. Här erbjuds du en konsulterande och kundnära roll med frihet, möjlighet att påverka, ett hållbart arbetsliv, bli en gemenskap och samtidigt inte tumma på förmåner och en hållbar löneutveckling. Låter det intressant? Läs mer och ansök idag! 

 

Rollbeskrivning

Som Fullstack Developer på Nitor blir du en del av härligt team av erfarna utvecklare, designers och agila coacher på en resa inom hållbar digital utveckling. 

Företaget är byggd av och för digitala ingenjörer där gemenskap utan hierarkier och byråkrati står högst på agendan. Agila arbetssätt är något som de tillämpar i organisationen och inte bara i kundprojekten.

Tekniker i fokus: Java, JavaScript, TypeScript, Functional programming, Cloud Technologies (AWS, Azure eller GCP), TDD och CI/CD-verktyg.

Läs mer i deras senaste developer survey: https://nitor.com/en/articles/our-developer-survey-2021-reveals-the-dream-stack-of-an-average-nitorean

Som bolag kännetecknas Nitor av en kultur som uppmuntrar till kunskap, gemensamma aktiviteter och samarbete. Här blir du en del av ett sammanhang/community med över 200 extremt kunniga och hjälpsamma kollegor både i Sverige och Finland. 

  

Är det här du?

  • Några års erfarenhet inom backend- eller fullstackutveckling
  • Akademisk utbildning inom systemvetenskap eller motsvarande 
  • En bred kunskapsbas och nyfiken på att lära dig och applicera ny teknik
  • En stabil bas inom Java och JavaScript och funktionell programmering 
  • Erfarenhet av cloud (AWS, Azure eller GCP) och CI/CD
  • Gillar agila arbetssätt och TDD
  • Goda kommunikativa färdigheter både i svenska och engelska 

 

Är du intresserad av att höra mer?

I denna rekrytering samarbetar Nitor med IDG Recruitment. Vänligen ansök snarast med ditt CV eller LinkedIn-profil, så tar vi kontakt med dig så snart som möjligt! Vid frågor vänligen kontakta oss på: idgrecruitment@idg.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

  

Om Nitor

Nitors digitala ingenjörer arbetar med hållbar digital utveckling. Detta digitala teknikföretag skapar adaptiva affärskritiska system och tjänster med livslång garanti. Nitor har för närvarande 200 anställda digitala ingenjörer med en gemensam passion i att använda digitaliseringen för att främja kreativitet, produktivitet och nya affärsmöjligheter. Agila metoder är deras fokus: Nitor hjälper er att implementera dem över hela er organisation. Under åren har Helsingfors- och Stockholmsbaserade Nitor uppmärksammats som vinnare i Red Herring Global Top 100, utnämnts till årets företag i Finland av Tivi ICT och lyfts fram som en av Europas bästa arbetsplatser av Great Place to Work®-institutet. 

https://nitor.com/en/company

Liknande jobb

Liknande jobb