IT-specialist till servicedesk

Rekryterare
Atea
Plats
Malmö
Annonserat
den 17 september 2021
Stängs
den 2 november 2021
Ref:
148208
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Malmö dig som vill jobba som it-specialist inom servicedesk med ett brett fokus på flertal områden inom it-infrastruktur. Du kommer bli anställd direkt hos oss på Atea och sitta på kontoret i Malmö som ligger i T riangeln. Dessutom flyttar vi snart in i helt nya fräsha lokalerin samma område.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som it-specialist på Atea servicedesk ansvarar du för att hjälpa kunder i deras it-miljö med installation, leveranser, support och felsökning. Rollen är väldigt bred och vi verkar inom allt från Windows Server, nätverk, klient, virtuella miljöer, drift & underhåll, säkerhet etc.

Teamet du kommer tillhöra är väl sammansvetsat där målbilden alltid är att hjälpas åt för bästa resultat, men tar inte bort vikten av självständighet. Teamet arbetar 24/7 så du behöver kunna arbeta obekväma arbetstider.

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor i ett sammansvetsat team, men även våra kunder.

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som it-specialist ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare dina processer. Vi tror att du kan haarbetat några år i en supportfunktion som tex 1:st och 2:nd line och är nu redo för nya utmaningar.

För att lyckas i tjänsten som it-specialist bör du ha följande kunskaper:
  • Klienthantering (Windows 10)
  • Active Directory
  • Windows Server / Azure / O365 / Exchange / SQL
  • Säkerhetshantering
  • System- och serverhantering samt Linux
  • VMware
  • Powershell

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Holmer, teamchef, via andreas.holmer@atea.se Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekrytering- och bemanningsföretag.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb