Experis söker supporttekniker i Gävle!

Plats
Gävle
Annonserat
den 23 september 2021
Stängs
den 15 oktober 2021
Ref:
a1c977d2-5a84-44d1-b10e-53d98b4c70bd
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Har du ett allmänt tekniskt intresse och vill arbeta med IT-support? Titta hit! Vi på Experis söker nu efter dig som vill arbeta som supporttekniker hos oss. Just nu får vi in många uppdrag från våra kunder i Gävle och vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Ort: Gävle/Sandviken
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100 %

Att vara konsult hos Experis
Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Arbetsbeskrivning
På Experis söker vi nu efter flera duktiga supporttekniker till nuvarande och kommande uppdrag hos våra kunder i Gävle. Vi söker dig som vill arbeta i en helpdesk/servicedesk och ge support till våra kunders användare. Du löser problem och svarar på frågor genom telefon, e-post, fjärrstyrning eller personlig kontakt. Våra konsultuppdrag innebär att du arbetar som konsult på Experis men tillbringar dina arbetsdagar ute på uppdrag hos vår kund. Vi erbjuder både långa och korta uppdrag hos kunder inom både privat och offentlig sektor.

Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasial utbildning inom IT och minst sex månaders arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Det är mycket meriterande om du tidigare har jobbat i större organisationer, det är även meriterande om du har en högskoleutbildning inom IT. Du har ett allmänt tekniskt intresse och besitter goda kunskaper om datorer, system och teknik. Vidare ser vi gärna att du har grundläggande kunskaper inom följande kompetenser:

* Microsoft Office
* Active Directory
* Ärendehanteringssystem

Vi tror att du är en problemlösare som ser möjligheter istället för problem. Som person är du flexibel och ansvarstagande. För att trivas i rollen har du ett servicetänk och bra bemötande. Du är kommunikativ och både talar och skriver svenska samt engelska obehindrat.

B-körkort är ett krav.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb