CGI

Projektledare inom säkerhet

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 23 november 2021
Stängs
den 1 december 2021
Ref:
J0921-2204
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en projektledare med erfarenhet av säkerhetsprojekt? Då är det dig vi söker till vår enhet inom säkerhet i Malmö och Göteborg!

Med stor efterfrågan bland befintliga kunder och dessutom stora försäljningsframgångar de senaste åren, är tillväxt vår största utmaning. Hos oss kommer du att få vara en del av vår växande enhet där du får möjlighet att vara med och göra skillnad på riktig, tillsammans med våra kunder. Vi hjälper våra kunder att leverera bättre service, öka sin säkerhet eller effektivisera sin verksamhet.

Dina framtida arbetsuppgifter

CGI är en av Sveriges största säkerhetsleverantörer och Identity and Access Management (IAM) är ett av våra fokusområden.
Att jobba som säkerhetskonsult på CGI innebär en omväxlande vardag. Våra uppdrag spänner över hela IAM-området och vi arbetar med såväl strategi, analys och design som med införande och förvaltning. Det är viktigt för oss att skapa nära relationer med våra kunder

Du kan jobba i små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt och åtaganden främst från våra lokala kontor, men ibland även på plats hos våra kunder. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med andra kollegor i våra projekt. Våra uppdrag genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Våra kunder finns inom alla sektorer och har stort förtroende för vårt säkerhetsteam. För att kunna behålla det förtroendet är det viktigt för oss att vi delar med oss av vår kunskap för att vi ska fortsätta kunna leverera på topp. Inom teamet finns branschspecifik kompetens, erfarenheter och kollegor som har ett driv, en stark motivation och en lojalitet mot varandra.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi tror att du som söker till oss som Projektledare har erfarenhet av att leda projekt inom Säkerhet, men även annan verksamhet kan vara meriterande. Du tycker precis som vi, att kunskap och skratt delar vi, och du letar efter ett team att växa och ha roligt tillsammans med på jobbet. För dig är det självklart att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor men även att söka råd när det behövs.

Vi önskar att:
• Du är kundinriktad - Vi letar efter någon som kan förstå våra kunders verksamhet, drivkrafter, organisation och processer för hantering av identiteter och behörigheter. Den som kan hjälpa till att ställa rätt frågor och förstå och analysera kundens situation.

• Du är kommunikativ - du har förmåga att anpassa din kommunikation utifrån kundens olika nyckelpersoner, allt från verksamhetsfolk till de som är mer tekniska.

• Du är konkret och rak mot kunden och du känner dig bekväm med att kommunicera på såväl svenska som engelska.

• Du är en teamplayer med vana av att leda, fördela arbete och driva så aktiviteter blir genomförda

• Du kan se helheten, inte bara fokusera på detaljerna

Vi tror även att du har erfarenhet från/inom:
• Projektledning
• SCRUM
• Förvaltningsledning/Service Delivery Management

På grund av tjänsternas karaktär krävs det att du har svenskt medborgarskap, då du arbetar med säkerhetsklassificerad information. Du behöver även kunna svenska i tal och skrift samt ha en god kunskap i engelska.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Sista ansökningsdatum är 2021-11-30. Om det finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till christina.frithiof@cgi.com.

Resor ingår i rollen.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb