Handläggare Ledningssystem

Rekryterare
Försvarsmakten
Plats
Halmstad, Hallands län, Sverige
Annonserat
den 23 september 2021
Stängs
den 11 oktober 2021
Ref:
25223
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Om tjänsten

Befattningen erbjuder
Vår uppgift är att stödja chefen FMTS i ledningssystemfrågor samt funktionsleda FMTS enheter inom ramen för ledningssystem genom uppgiftsställande, samordning, stöd och utveckling.
Om enheten
Du kommer att tjänstgöra vid ledningssystemavdelningen (även benämnd J6) som är en del av stabsenheten vid FMTS. J6 består av avdelningschef, IT-chef, handläggare samt projektledare.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Din huvuduppgift som handläggare ledningssystem är att stödja FMTS med administration av ledningssystemrelaterade ärenden.

Du är FMTS signalskyddschef.
Kvalifikationer
Har genomfört godkänd signalskyddschefsutbildning inom Totalförsvaret.
B-körkort.
Meriterande kvalifikationer
God kännedom om Försvarsmaktens verksamhet, ledningssystem och IT-infrastruktur.
Förmåga och erfarenhet av att planera, samordna och beställa tjänster inom IT och telefoni.
God PC-vana och hantering av FM IT-system.
Personliga egenskaper
Du är noggrann och prestigelös med en hög grad av integritet. Du har förmåga att uttrycka dina åsikter samt är tydlig. Du är en självklar lagspelare som är van att samarbeta med andra och har en väl utvecklad kommunikativ förmåga. Du är flexibel och kan hantera hög arbetsbelastning utan att bli stressad. Vid urval kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper, lämplighet och uppnådda resultat inom tidigare verksamhetsområden.
Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare.
Sysselsättningsgrad: Heltid.
Tjänsten är en civil befattning som inleds med 6 månaders provanställning.
Arbetsort Halmstad
Tjänsten innebär en del tjänsteresor då FMTS verksamhet är spridd över hela landet.
Tillträdesdatum 2022-01-01

I din ansökan med CV och personligt brev vill vi att du berättar varför just du är lämplig för tjänsten.

Vid frågor kring tjänsten ber vi dig kontakta Anders Meigård, telefon 070-5251737
Fackliga representanter
SACO: Nermina Dzanic
OFR-S: Roland Kramer
SEKO: Jörgen Jansson
OFR-O: Anders Norén
Samtliga kan nås via växeln 035-266 20 00.
Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2021-10-10.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats. -------------------------------------------------------- Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet: Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. Utöver det så utbildas soldater inom logistik. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder. Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen. I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv. Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar. En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning. Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.