Cloud Transformation Manager

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 22 september 2021
Stängs
den 2 december 2021
Ref:
148213
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Hej! Anne Klöväng heter jag, försäljningschef inom Software & Cloud, och jag söker nu fler kollegor.

Jag driver Ateas nationella satsning när det gäller transformationen till våra publika molnleverantörer. Satsningen går bra och därför utökar vi nu mitt härliga gäng med fler Cloud Transformation Managers. Det är vi som för den kommersiella dialogen med våra kunder och inspirerar om möjligheterna. Idag består teamet av en kärntrupp om 17 personer som tillsammans med ca 45 seniora konsulter ute på våra regionalkontor får magin att hända på riktigt.

Nu söker jag dig som är van att sälja och driva större projekt till kunder. Kanske är du idag IT-chef på ett bolag och vill göra om digitaliseringsresan fler gånger men denna gång som inspiratör och sammanhållande från Ateas perspektiv?

Du kommer tillhöra det team dit organisationen vänder sig när vi ska möta upp kunder i deras funderingar runt transformationen till våra publika molnleverantörer, man skulle kunna kalla oss "hit-teamet". Du är van att ta dialogen ur många olika perspektiv och du motiveras av att kunderna når sin målbild med ökad konkurrenskraft, skalbar och säker IT i bakkant som möjliggörare.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Jag tror att du är en person som gillar när det händer mycket och att du tycker om att röra dig mellan verksamhet och teknik. Du håller dig uppdaterad på den senaste trenderna och det som är viktigt för våra kunder men framförallt är du en person gillar att vara del av ett team där vi såklart alltid prioriterar kunden men minst lika mycket att ha roligt och utvecklas tillsammans.

Som Cloud Transformation Manager kommer du vara med och driva affärsdialogen runt våra två metoder, Atea365 och CloudTrack. Du kommer vara "go-to personen" i våra viktiga affärsmöjligheter där våra kollegor behöver en specialist som är van att ta transformationsdialogen med våra kunder. Till din hjälp har du alltid en senior arkitekt som jobbar tillsammans med dig då vi vet att det ofta snabbt blir en teknisk dialog. Oftast lämnar du över projektet till våra lokala affärsansvariga säljare och konsulter när vi fått ett strukturerat projekt men ibland är du ankaret som stannar kvar med våra kunder ett litet tag.

Du har passion för det du gör och ställer dig gärna på scenen och berättar om på vilket sätt transformationen mot molnet ger skalbarhet och effektivitet till våra kunder. Ibland jobbar du digitalt genom inspirerande webinar. Som du märker är den ena dagen inte den andre lik.

Det härliga med att arbeta i framkant i utvecklingen gör att vi hela tiden utmanar oss själv, vår organisation och våra kunder!

I denna artikel kan du läsa mer om hur vi i kärntruppen bedriver vårt arbete.

Här kan du också ta del av Richards arbete som är en av de Cloud Champions som vi samarbetar med.

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som Cloud Transformation Manager ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare dina processer.

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av projektförsäljning inom infrastruktur och molntjänster eller arbetat/arbetar som IT-Chef och drivit transformationsprojekt.

För att lyckas i tjänsten bör du ha följande kunskaper:
  • Ett brinnande intresse för IT och dess nytta för verksamheten
  • God samarbetsförmåga, en lagspelare
  • Vara en skicklig presentatör och ha förmåga att omsätta kundbehov till lösning
  • Passion för försäljning och stor egen drivkraft samt erfarenhet att göra avslut
  • Stor kunskap och erfarenhet runt tjänsteförsäljning
  • På denna tjänst har vi krav på både svenska och engelska i tal och skrift.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anne Klöväng, försäljningschef Software & Cloud, via anne.klovang@atea.se eller 08-477 47 40 Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekrytering- och bemanningsföretag.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

­

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb