Lead Developer till Skandia i Stockholm

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 27 september 2021
Stängs
den 27 oktober 2021
Ref:
06C86CEF-BD2E-4E7F-8579-697021D5B3EE
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du lead developer och vill ta nästa steg som mjukvaruarkitekt för kundinsikts databaser? Välkommen till Skandia i Stockholm!

Som Mjukvaruarkitekt hos oss på Skandia i Stockholm har du en nyckelroll i att i samarbete med övriga teamet ansvara för att vidareutveckla och optimera våra system för kundinsikts databaser och flöden. Vi är mitt inne i en spännande transformation där det finns stora möjligheter att påverka vägen framåt. Vill du göra skillnad på riktigt och påverka framtida lösningar som Mjukvaruarkitekt? Välkommen till Skandia i Stockholm!

VI ERBJUDER DIG
  • Fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.
  • Centralt beläget kontor på Kungsholmen
  • Ett inspirerande ledarskap som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv och som tror på frihet under ansvar.
  • Att bli en del av en schysst organisation som präglas av öppenhet och en transparens där man gärna delar med sig av kunskap och erfarenheter.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som mjukvaruarkitekt har du en varierande vardag och möjlighet att vara med och utveckla, designa och förvalta lösningar för våra verksamhetskritiska system. Systemet är centralt för Skandia och du kommer att jobba nära verksamheten och ha tät kontakt med arkitekter och utvecklare i andra team.
Mer specifikt kommer du att:
  • Ansvara för frågor rörande arkitektur och design
  • Agera stöttande mot ditt team och dela med dig av kunskap och erfarenhet
  • Delta i arkitektforum tillsammans med andra mjukvaruarkitekter på Skandia som driver arkitektur- och designfrågor
  • Ansvara för en långsiktigt hållbar mjukvaruarkitektur i applikationerna

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör Skandia IT och blir en del av området Affärsgemensamt. Du ingår i ett team om 8 personer där du kommer arbeta nära Utvecklare, Scrummaster, Systemansvarig, Testare samt Product Owner.
Kontoret är beläget på Kungsholmen i Stockholm.

MER OM DIG

Vi tror att du idag är mjukvaruarkitekt eller lead developer och jobbar med databasutveckling eller databasnära .Net utveckling. Du är drivande i arkitekturella frågor samt har ett brinnande intresse för både utveckling och arkitektur. Du har erfarenhet av relationsdatabaser, databasmodellering och integration med fokus på utveckling i Microsoft SQL Server, .NET samt SSIS.

För att trivas i rollen är du kommunikativ och drivs av samarbete och av att engagera andra i teamet. Du gillar att ta egna initiativ och är prestigelös och bryr dig på riktigt. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb