Tech Recruiters till IDG Recruitment

Rekryterare
IDG Recruitment
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 27 september 2021
Stängs
den 27 oktober 2021
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du ett intresse för IT/Tech och rekrytering? Drivs du av att leverera kvalitet, skapa värde och hitta affärsmöjligheter? Då vill vi komma i kontakt med dig! 

IDG Recruitment är i en stark tillväxtfas och behöver nu bli fler Tech Recruiters. Hos oss får du alla möjligheter att påverka samtidigt som du utmanas och utvecklas. Du kommer spela en nyckelroll på vår resa mot att bli det självklara valet och Sveriges “top brand” när det gäller specialistrekrytering inom IT/Tech.

 

Om rollen

Som Tech Recruiter driver du hela rekryteringsuppdrag för våra kunders räkning. Detta innebär ett helhetsansvar över rekryteringsprocessen där du självständigt levererar i samtliga steg. Självklart samarbetar och hjälper vi varandra i teamet. Vi värdesätter transparens i det vi gör, vilket innebär att vi är öppna och ärliga mot kunder och kandidater men givetvis även internt. Vi bollar gärna möjligheter och utmaningar, som ju faktiskt ofta uppkommer i vår vardag.

För oss är det centralt att arbeta med moderna verktyg, system och processer. Vi vågar ifrågasätta gamla sanningar och vi vill kontinuerligt förbättra oss. Våra ledord - sustainable, simple and smart - genomsyrar allt vi gör.  

 

Om vårt erbjudande

  • Spela en nyckelroll på vår tillväxtresa! Du får stort utrymme till att påverka och bidra till utvecklingen av IDG Recruitment.
  • Möjligheten att omge dig med kollegor med stor passion och lång erfarenhet av rekrytering inom IT/Tech.
  • Få utvecklas - i din roll, din kompetens och dig som person.
  • Kompensationspaket som är unikt för branschen.
  • Stor frihet och flexibilitet, på riktigt.
  • Självklart kommer du också ha roligt på jobbet!

 

Om dig (utmana oss gärna)

För att trivas hos oss och lyckas i din roll som Tech Recruiter tror vi att du har:

  • Erfarenhet av rekrytering
  • Ett stort intresse för IT/Tech
  • Erfarenhet av search, teknikerna och verktygen för detta
  • Flytande kunskaper i svenska såväl som engelska

Som person är du affärsmässig, lösningsorienterad och leveransfokuserad. Du får energi av att lyckas och du är ihärdig på vägen dit. Vi ser att du bör vara en skicklig kommunikatör som tycker om att bygga relationer och nätverk. 

 

Vill du veta mer eller ansöka nu?

Självklart berättar vi gärna mer om rollen. Vid frågor eller funderingar, kontakta Maria Widegren, Business Manager, 0734-231550, maria.widegren@idg.se. 

Ansök snarast med ditt CV eller LinkedIn-profil, så tar vi kontakt med dig så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Om IDG Recruitment

Vi har gedigen erfarenhet av att effektivt lösa våra kunders komplicerade rekryteringar av chefer och specialister inom IT/Tech. Genom vårt unika samarbete med IDG - International Data Group, som är världens ledande datadrivna techmedia- och marknadsföringsbolag, har vi utöver vår passion för rekrytering också bäst koll på trenderna, marknaden och människorna i den.

Liknande jobb

Liknande jobb