Nätverkskonsult till Atea i Gävleborg

Rekryterare
Atea
Plats
Gävle
Annonserat
den 24 september 2021
Stängs
den 19 oktober 2021
Ref:
148220
Kategori
Nätverk
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i Gävleborg dig som vill jobba som konsult med fokus på nätverk. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen kommer du att arbeta med både större och mindre kunder inom offentlig och privat sektor. Vi erbjuder en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor. Varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen är:
  • Krav- och målbildsanalyser
  • Design av nätverksmiljöer
  • Delta i tekniska implementationer


Vad söker vi hos dig

Vi ser gärna att du har ett proaktivt förhållningssätt och gillar att söka lösningar i uppkomna situationer. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas inom ditt tekniska område. Som konsult är det viktigt att kunna skapa goda relationer och ge ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som nätverkskonsult bör du ha följande kunskaperoch erfarenhet:
  • Djup kompetens inom TCP/IP,switching,routingoch WLAN
  • Kunskap & erfarenhet av att arbeta med installation, konfiguration, administration och felsökning av nätverk och kommunikation
  • Erfarenhet av nätverkssäkerhet
  • Software-DefinedNetworkingVårt erbjudande till dig

Din personliga utveckling är otroligt viktig för oss på Atea. Hos oss på Gävlekontoret kommer du att ha tillgång till vår nya labbmiljödär vi lär ossdet senaste inom nätverkoch jobbar med våra certifieringar samt kör labbar tillsammans med kollegor och kunder.Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Ansökan och kontakt

Har du frågor om tjänsten eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontaktaThomas Castor, konsultchef, via thomas.castor@atea.se alternativt telefonnummer 026 54 37 40.Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!