On-site support till stort IT-företag i Stockholm

Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 september 2021
Stängs
den 30 november 2021
Ref:
88d8a229-b500-4d89-995c-fb69f04c869c
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vi letar just nu efter dig som vill jobba onsite som IT- tekniker på uppdrag hos våra kunder i Stockholm. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med tekniska ärenden och IT-relaterade problem. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb.

Arbetsbeskrivning
  • Utföra onsite support till kunder vilket inkluderar installation, service och reparation.
  • Arbetar med problemlösning kring hårdvara och mjukvara.
  • Ansvara för felsökning samt bästa åtgärd av fel.
  • Utföra installationer av datorer och programvara, göra felsökning, underhåll och service samt teknisk support av hårdvara och programvara.


Din profil

  • Utbildning inom IT, vi ser gärna att du har KY-utbildning eller annan praktisk utbildning
  • Minst 2 års erfarenhet inom IT-support
  • Stort tekniskt intresse, gärna med något års erfarenhet av liknande roll
  • Problemlösande och ihärdig - du ger dig inte utan hitta och lösa felet!
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • B-körkort

Vidare ser vi att du är serviceinriktad och social - du gillar att jobba med människor och det är viktigt för dig att leverera bra support.

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Är det dags för något nytt? Hitta vägen till drömjobbet

Letar du efter nya utmaningar och utveckling? Med Experis Career Accelerator visar vägen till drömjobbet genom att erbjuda kostnadsfria digitala utbildningar baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa redan idag på Experis.se.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Philip Erlandsson på philip.erlandsson@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb