Vi söker en strukturerad IT-coordinator

Rekryterare
Experis
Plats
Göteborg
Annonserat
den 27 september 2021
Stängs
den 19 oktober 2021
Ref:
16838385-3d60-4798-b9ba-b77a408b489e
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Har du erfarenhet av IT, ITIL och Operations? Trivs du i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och du får ta stort eget ansvar? Då kan du vara helt rätt för rollen som IT-koordinator hos vår kund i Alingsås. Det här jobbet är helt rätt för dig som vill bredda din erfarenhet och få chansen att utvecklas i din yrkesroll. Vänta inte med din ansökan!

Att vara konsult hos oss
Du får vara med och bidra till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Vad innebär jobbet som IT-koordinator?

Som IT-koordinator kommer du i huvudsak att arbeta med koordinering och administration. Mer specifikt kommer du att arbeta med:
  • Patchplanering
  • Planering av servicefönster
  • planering av server
  • IT-administration.

Den här tjänsten är på heltid och passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med koordinering och administration samt är lösningsorienterad. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av IT, ITIL och Operations.

I övrigt söker vi dig som har tidigare erfarenhet inom IT och har mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Har du några frågor?
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken på "Ansök nu". Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ebba Folkesson som är kandidatspecialist i Göteborg på: ebba.folkesson@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb