Ledigt jobb som IT-tekniker i Malmö

Plats
Malmö
Annonserat
den 27 september 2021
Stängs
den 18 november 2021
Ref:
560993bc-4885-4a77-9b9f-e5074903a3b6
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader, med stor chans till förlägning. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare. Att jobba som IT-tekniker för Experis Den här tjänsten innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara kontorstid. I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med installation och problemlösning av teknisk utrustning.

Den vi söker

Till den här rollen söker vi dig som är ambitiös, prestigelös och nyfiken. För att lyckas med arbetet krävs det att du är ansvarsfull i ditt sätt att jobba. I övrigt behöver du ha erfarenhet av arbete som servicetekniker och liknande arbete.

Erbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Sök tjänsten idag!

Kontakt

Vid frågor är du välkommen att kontakta Felicia Ahlin via e-post: felicia.ahlin@se.experis.com. Sök tjänsten redan idag! Urval och intervjuer hålls löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Experis

Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och managed services. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar, bistår vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, applikationer, molntjänster och cybersäkerhet. Genom Experis Academy utbildar vi människor både i relevanta tekniska färdigheter och övriga avgörande "mjuka" förmågor. Vi får såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns över hela Sverige och är tilsammans med Manpower, Jefferson Wells och Talent Solutions en del av ManpowerGroup-koncernen. Läs mer på: www.experis.se

Liknande jobb

Liknande jobb