Ecster i Stockholm söker Tekniskt testare

4 dagar kvar

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 27 september 2021
Stängs
den 27 oktober 2021
Ref:
A36390DC-6BA1-4C34-BAE6-C3A12AF2D261
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Bidra till nästa generations testmiljöer och säkra betallösningar som Teknisk Testare på FinTech-bolaget Ecster i Stockholm!

Vi på Ecster erbjuder enkla och säkra betallösningar för hundratusentals privatkunder och säljföretag i Sverige och Finland. Idag står vi inför en digital satsning där vi utökar vårt produktutbud samtidigt som vi gör en teknisk förflyttning av våra tjänster till molndrift i AWS. Som Tekniskt Testare är ditt arbete avgörande för att vi ska kunna erbjuda våra kunder de bästa digitala tjänsterna.

VI ERBJUDER DIG
  • Ett FinTech-företag i teknisk framkant med korta beslutsvägar och möjligheten att påverka framtida utvecklingen av våra produkter
  • En strategisk roll i ett modernt utvecklingsteam där du utforskar nya initiativ inom test; i allt från processfrågor till design- och teknikval
  • En öppen kultur som tagit avstamp i tanken att ju roligare man har; desto bättre blir kulturen; desto bättre blir resultatet!

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Teknisk Testare säkerställer du att våra tjänster håller hög kvalité. Du kommer arbeta både operativt med testning av våra system inom betallösningar och engagera dig i strategiska frågor för att effektivisera våra testmiljöer för att möta framtidens behov.

Sammanfattningsvis kommer du:
  • Arbeta med och vidareutveckla bland annat manuella och automatiserade API-, GUI-, enhets- och integrationstester
  • Involveras i kravställning i ett nära samarbete med produktägare
  • Ta ett kvalitetssäkringsansvar för teamets releaser
  • Ingå i ett testskrå för att sprida kunskap och utbyta idéer

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Hos oss finns flera agila tvärfunktionella team som ansvarar för olika digitala tjänster och miljöer. Ditt närmaste team består av utvecklare, produktägare och teamcoach. Du kommer även ha ett tätt samarbete med testare i övriga team. Ecster har sitt huvudkontor i centrala Stockholm och vi tror att framtidens arbetsform är en hybridlösning där man kombinerar det fysiska mötet och distansarbete.

MER OM DIG

Som person trivs du i en föränderlig miljö och du har ett stort intresse av att fortsätta utvecklas inom ditt område. Vi på Ecster tror på samarbete och kunskapsspridning inom teamen, därför ser vi att du trivs med att arbeta i team och dela med dig av din kunskap till andra. Ägandeskap och initiativtagande kommer naturligt för dig och du engagerar dig i verksamheten för att driva den framåt.

Tekniskt har du tidigare arbetat med manuell och automatiserad testning i en agil utvecklingsmiljö. Du har kunskap inom ett eller fler programmeringsspråk, till exempel Java, Javascript eller .NET. Det är meriterande med kunskap inom molnlösningar, containerlösningar, CI/CD-pipelines och IT-infrastruktur. Viktigast av allt är en förståelse för mjukvarulivscykeln från ax till limpa.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb