IT-säkerhetsansvarig till Ecster i Stockholm

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 27 september 2021
Stängs
den 28 oktober 2021
Ref:
0D5A429D-46BE-4B27-8AE6-12BCBDD90AF4
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Bli en del av FinTech-bolaget Ecsters transformationsresa där du ansvarar för hela Ecsters IT-säkerhet som IT-säkerhetsansvarig!

Vi på Ecster i Stockholm välkomnar dig som IT-säkerhetsansvarig in i en spännande period av nya tekniker, en molnförflyttning och strategiska vägval! Du får en viktig roll i formandet av vår framtida IT-säkerhetsmiljö - ett avgörande arbete för att vi ska kunna erbjuda säkra betallösningar till hundratusentals privatkunder och säljföretag i Sverige och Finland. Du kommer ha stort ägandeskap i en omfattande resa där du bygger upp och sätter din prägel på IT-säkerhetsområdet på Ecster!

VI ERBJUDER DIG
  • En strategisk specialistfunktion med ansvar för Ecsters IT-säkerhetsmiljö
  • Stora möjligheter att påverka din roll och ditt område
  • Möjlighet att tillsammans med erfarna och kunniga kollegor vara med på en spännande resa för att bli bäst i en innovativ och snabbrörlig bransch
  • En öppen kultur som tagit avstamp i tanken att ju roligare man har; desto bättre blir kulturen; desto bättre blir resultatet.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I din roll som IT-säkerhetsexpert hos oss driver du och tar strategiskt ansvar för Ecsters framtida IT-miljö. Du kommer jobba med hela organisationens IT-säkerhet och ditt huvudfokus i närtid är att stötta utvecklingen och flytten av IT-miljöerna till molnet i AWS. Detta innebär att du bland annat kommer:
  • Tillsammans med utvecklare och arkitekter driva flytten till molnet med ett security by design-tänk
  • Granska produkter, tjänster och leverantörer ur ett säkerhetsperspektiv
  • Sätta upp och driva Ecsters långsiktiga mål inom IT-säkerhet med ägandeskap för policys och regelverk
  • Organisera och leda säkerhetsinsatser
  • Omvärldsbevaka samt skapa och sprida en kultur präglad av ett säkerhetstänk i hela organisationen

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer ingå i ett agilt team som har övergripande ansvar för Ecsters IT-arkitektur, IT-säkerhet och utvecklingsmiljöer. Teamet agerar som stöd och bollplank till våra utvecklingsteam. Vi har kontor centralt i Stockholm och tror att framtidens arbetsform är en hybridlösning där man kombinerar det fysiska mötet med distansarbete.

MER OM DIG

Vi på Ecster tror på samarbete och kunskapsspridning inom teamen, därför ser vi att du trivs med att arbeta i team och dela med dig av din kunskap till andra. Vi ser gärna att du är initiativtagande samt mål- och resultatinriktad då denna roll innebär ett stort eget ansvar. Samtidigt som du driver både verksamhet och IT framåt, är du en analytisk röst och naturlig problemlösare i organisationen. Du har också en mycket god kommunikationsförmåga och behärskar både svenska och engelska.

Du har tidigare erfarenhet av IT-säkerhetsarbete och har arbetat med säkerhetsarkitektur, riskhantering och kravställning inom IT-säkerhetsområdet, gärna i en reglerad marknad/industri. Du har kunskap om systemutvecklingens alla delar och har varit involverad i frågor gällande behörigheter och identifiering, PKI, monitorering och säkerhetsprotokoll. Det är meriterande om du har certifieringar inom informationssäkerhetsområdet som CISSP och CCSP samt har jobbat med säkerhetsstandarder, till exempel ISO 27001 eller 31000. Det är även en fördel om du har erfarenhet av att jobba med säkerhet inom molnlösningar, till exempel AWS, Azure eller Google Cloud.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb