IT-koordinator till expansivt bolag

Plats
ALINGSÅS
Annonserat
den 28 september 2021
Stängs
den 9 november 2021
Ref:
202108410
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Söker du ett jobb där du får möjligheten att kombinera koordinering och IT? Har du en teknisk bakgrund och har erfarenhet av ITIL-processer? Då kan detta vara en tjänst för dig! Centric söker just nu en IT-koordinator till ett uppdrag hos vår kund i Alingsås.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Tjänsten förväntas starta så snart som möjligt.

Dina arbetsuppgifter

Som IT-koordinator kommer du att arbeta på vår kunds kontor i Alingsås. Du kommer att tillhöra en avdelning som heter Plattform & Services där du arbetar med koordinering av förändringar och projekt på avdelningen.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Planering av patchning (Servrar, klienter)
  • Planering av Servicefönster
  • Strukturering av scheman
  • IT-administration


Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som med fördel har arbetat i en teknisk roll tidigare och har kännedom/erfarenhet av ITIL-processer. Du har allmän förståelse för IT och Support samt trivs i en koordinerande och administrativ roll.

För att trivas i denna rollen så gillar du att arbeta i en roll som präglas av många kontaktytor. Du är strukturerad och har en förmåga att planera samt trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!

Vad vi erbjuder

Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Har du några frågor kring tjänsten?

Alexandra Fahlström

Kontakta Alexandra Fahlström på 0734-159388 eller alexandra.fahlstrom@centric.eu .

Liknande jobb

Liknande jobb