Erfaren IT-rekryterare

Plats
KISTA
Annonserat
den 28 september 2021
Stängs
den 18 november 2021
Ref:
202108400
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Till ett uppdrag hos en kund i Kista söker vi nu efter en rekryteringskonsult/specialist med gedigen erfarenhet inom IT.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Tjänsten börjar 2021-12-01.

Varierande arbetsuppgifter

Utvecklas i din karriär

Bra anställningsförmåner

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att få helhetsansvar när det kommer till search, intervju samt kandidatupplevelse fram till slutmål. Du kommer att få jobba tillsammans med andra erfarna kollegor i en rolig och spännande miljö.

Rollen är flexibel och omfattningen är mellan 60-100%.

Mer information kommer vid en eventuell kundintervju.

Din profil och kvalifikationer

  • Kandidat eller Master examen inom HR, IT, Ekonomi eller likvärdigt.
  • 3-5 års erfarenhet som researcher, rekryteringskonsult eller konsultchef med rekryteringsansvar.
  • Erfarenhet av IT-rekrytering.
  • Erfarenhet från att arbeta på etablerat konsultbolag eller rekryteringsverksamhet med helhetsansvar för kundkontakt, kandidatupplevelse och search.
  • Starkt meriterande med erfarenhet som in house konsult i globalt IT-bolag alternativt specialist inom rekrytering på HR avdelning.
  • Erfarenhet av att självständigt driva rekryteringsprojekt och processer från ax till limpa.
  • Flytande i affärssvenska och affärssengelska i tal och skrift. Koncernspråk är engelska.
  • Förmåga att arbeta och driva processer självständigt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Liknande jobb

Liknande jobb