E.ON rekryterar en ABAP - Utvecklare till Malmö!

Rekryterare
Experis
Plats
Malmö
Annonserat
den 28 september 2021
Stängs
den 10 november 2021
Ref:
b5aa4a49-660f-4d1a-a7b9-2f13c293faa5
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vill du vara med och göra skillnad på riktigt? Vill du jobba i en kultur där samarbete, förändring och innovation är nyckelorden? Här på E.ON får du möjlighet att jobba i en kreativ miljö och påverka frågor som hållbarhet, energiomställning och utveckling. Låter detta som din nästa utmaning? Sök då denna tjänst som ABAP-Utvecklare till oss!

Om oss

Vårt mål att förbättra människors liv handlar inte bara om energi och samhället. Det handlar också om att ge våra medarbetare en stimulerande och trivsam arbetsmiljö, som fungerar med livet i övrigt. Vi erbjuder en rad förmåner med fokus på hälsa, trygghet och balans mellan jobb och fritid. Vi ser även till att du får utvecklas och testa nytt.

E.ON är ett energibolag med hjärtat i hållbarhet som verkar på en marknad i ständig förändring. Ett nytt energilandskap växer och efterfrågan på förnybar energi ökar. Vi tar klimatfrågan på största allvar och tror på handling - här och nu.

E.ON Sverige är en del av den internationella energikoncernen E.ON SE med huvudkontor i Essen, Tyskland. Inom koncernen jobbar runt 70 000 personer i 15 länder. Vår verksamhet utgörs i huvudsak av två affärsområden: smarta distributionsnät och innovativa energilösningar för våra kunder.

Om tjänsten

Avdelningen Energy Network Delivery som du kommer att arbeta tillsammans med, består av 30-tal medarbetare som arbetar med utveckling och förvaltning av IT-system. Vårt uppdrag är att leverera säkra och moderna IT-lösningar och supportera verksamheten att bli mer digital. I teamet finns stor kompetens inom SAP- och ABAP-utveckling.

Som ABAP-utvecklare kommer du att designa och utveckla lösningar kopplat till fakturering, mätvärdeshantering och Asset Management i SAP. Du arbetar dagligen tillsammans med kollegorna i teamet och verksamheten för att leverera värde till organisationen i form av effektiva moderna IT-lösningar. På så sätt är du med och bidrar till att vi på E.ON kan nå vårt mål att ställa om till 100% förnybar och återvunnen energi senast 2025. Just nu går vi över till SAP HANA - om du inte redan arbetar med det, hoppas vi att du vill lära dig och vara med på vår förändringsresa mot en modernare IT - miljö!

Tjänsten är placerad i Malmö.

Om Dig

För att trivas och lyckas i din roll vill vi att du har några års erfarenhet av ABAP-utveckling i SAP samt relevant utbildningsbakgrund. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet av HANA eller Fiori. Det är bra om du har kunskaper i både svenska och engelska, eftersom rollen är kommunikativ och du kommer ha samverkan inom hela koncernen.

Du trivs med förändring, och känner dig trygg i att arbeta i en verksamhet där det uppstår nya situationer dagligen. Du kan arbeta självständigt men är samtidigt en god lagspelare, som på ett pedagogiskt sätt kan förmedla information ut i verksamheten. Vi ser också gärna att du har en innovativ ådra, är ansvarsfull och gillar förbättringsarbete.

Anette Enström, din närmaste chef, har en coachande och inkluderande ledarstil. Hon har stort förtroende för sina medarbetare och litar på teamet och låter dem fatta sina egna beslut. Samtidigt är hon inkluderande, nyfiken och tycker det är kul att veta vad som händer i teamet.

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar E.ON med Experis IT, med lång erfarenhet av rekrytering av IT-chefer och -specialister. Vid frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Jenny Flygare på 070 - 255 71 43, jenny.flygare@se.experis.com eller Luka Jovovic på 072-205 88 87, luka.jovovic@se.experis.com . Du söker tjänsten via ansökningslänken på www.experis.se .

Vi ser fram emot att ta emot Din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb