Jobba som IT-tekniker i Skaraborg

Plats
Skövde
Annonserat
den 28 september 2021
Stängs
den 27 oktober 2021
Ref:
0b1c1c8b-c531-454d-910b-8a9c17183917
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Har du ett gediget intresse för IT i grunden? Är du dessutom van vid att hjälpa användare med IT-relaterade frågor? I rollen som IT-tekniker får du arbeta på en arbetsplats tillsammans med trevliga kollegor samtidigt som du samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet. Är det dig vi söker? Sök redan idag då urval sker löpande!

Hur ser arbetet ut?
Det dagliga arbetet går först och främst ut på att stötta slutanvändare i IT-relaterade frågor, agera verksamhetsstöttande gentemot bolagets alla funktioner, felsöka och genomföra förebyggande underhåll tillsammans med dina kollegor. Arbetsuppgifterna kräver samtidigt goda kunskaper av hårdvara som exempelvis PC, skrivare, scanners, mobiltelefoner etc. 

Mer information om våra uppdrag ges vid en personlig intervju!

Vem är du?
Till den här rollen söker vi dig som är noga i ditt arbete, och som trivs och är van vid att arbeta med drift och support inom IT-området. För att lyckas med arbetet krävs det också att du har följande kvalifikationer:
  • Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem (Windows), nätverk, kommunikation och informationssäkerhet
  • Grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt
  • Kunskaper om ärendehanteringssystem
  • Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift

Vi ser också att du som person är framåt, nyfiken, vågar ta egna initiativ och klarar av att ha många bollar i luften samtidigt. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper ute på spännande uppdrag. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Frågor?
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger. Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att mejla vår konsultchef Harun Bezdrob, på harun.bezdrob@se.experis.com.

Liknande jobb

Liknande jobb