Konsultchef med fokus på projektledning till Experis Academy

Rekryterare
Experis
Plats
Växjö
Annonserat
den 28 september 2021
Stängs
den 19 november 2021
Ref:
411fabba-837c-4d6e-98d0-745803fba775
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du nyfiken på nya koncept och teknik, brinner för att utveckla innovativa konsultlösningar och människor och vill arbeta i en öppen och prestigelös företagskultur som uppmuntrar engagemang och delaktighet? Vill du skapa magi med alla dessa delar som inslag i din vardag och dela det med ett helt fantastiskt team? Då är Experis Academy rätt ställe för dig!

Experis Academy växer och söker nu efter nya medarbetare till kontoret i Växjö. Hos oss får du möjlighet att bli en del av vårt Academy-team som består av fem engagerade personer. Experis Academy tillhör IT-konsultbolaget Experis och fokuserar uteslutande på IT kompetens och framtida IT lösningar. Academy är Experis högt prioriterade område och ett koncept som uteslutande fokuserar på konsultlösningar inom IT i kombination med UP-skilling, Re-skilling och Kundanpassade utbildningslösningar.

Om Experis Academy:

Experis nyaste satsning Experis Academy är morgondagens skola som intensivutbildar och vidareutvecklar IT färdigheter anpassade efter det svenska arbetslivet. På bara tre månader utbildar eller omskolar vi deltagarnas färdigheter för att anpassas för framtidens kompetensbehov. Vårt koncept är baserat på bootcamp metoden med snabb inlärning i klassrumsformat där vi kombinerar teori med praktik under nära uppföljning och vägledning från lärare och mentorer. Programmen hos Experis Academy har utvecklats i nära samarbete med näringslivet och konsulterna utvecklar verkliga färdigheter som överensstämmer med våra kunders behov.

Vem tror vi att du är?

Vi letar efter dig som vill arbeta i en bred och dynamisk roll med möjlighet att arbeta både mot kandidat, kund och konsult. Du får chansen att arbeta operativt med pågående program och stötta våra konsulter både under programmet och under tiden då konsulten arbetar hos kund. Du får samtidigt arbeta strategiskt med utvecklingen av vårt Academy-koncept framåt. Vi är stolta över vårt Academy och vet att det är framtidens arbetssätt på en marknad med stor kandidatbrist inom IT!

Då variationen på arbetsuppgifter är stor ser vi att du har en flexibel och prestigelös inställning samt förmåga att driva saker från början till slut. Rollen är en kombination av en konsultchef och projektledare och heter hos Experis Academy Program Manager. Ett starkt driv och en vilja att ständigt utveckla och förbättra är otroligt viktiga egenskaper för denna roll. Du är ansvarstagande och föredrar att arbeta på ett strukturerat sätt utifrån tydliga mål och deadlines. Du är en lagspelare som ser samarbete som en självklarhet och du har inga problem med att hålla presentationer, varken på svenska eller engelska.

Vi ser gärna att du har:
 • Relevant arbetserfarenhet eller utbildning för rollen.
 • Erfarenhet av att arbeta inom konsultbranschen med konsultansvar, kundansvar och säljansvar
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
 • Ser sociala medier som en självklar del i ditt arbete.
 • Är en lagspelare som lätt kommunicerar och lär känna människorna i din omgivning

Nu sitter du säkert och funderar över hur mycket IT du behöver kunna. Vi lär dig allt du behöver veta om IT men du behöver vara intresserad, nyfiken och orädd samt se Experis Academy som ett vinnande koncept.

Dina arbetsuppgifter:

Då varje Experis Academyprogram drivs som ett projekt kommer dina arbetsuppgifter vara varierande beroende på vilken fas vi befinner oss i.

Du kommer bland annat arbeta med:
 • Rekryteringsprocessen av kandidater till programmet som innefattar både search, urvalsarbete, intervjuer och tester.
 • Kontraktering av våra nya Academy-konsulter.
 • Förberedelser inför programstart, planering av introduktion och onboarding samt praktisk planering.
 • Genomförande av programmet vilket innefattar uppföljningar med konsulter och lärare samt planering av olika aktiviteter kopplat till konsulter, kunder och marknadsföring.
 • Arbeta aktivt med våra konsulter under uthyrningstiden vilket innefattar bland annat individuell coaching
 • Nära samarbete med säljare, rekryterare och konsultchefer för att hitta rätt matchning och uppdrag till varje konsult.
 • Arbeta med utvecklingen av våra olika Experis Academyprogram i Sverige och driva arbetet framåt.
 • Driva och utveckla vår marknadsnärvaro. Det finns fortfarande så många som inte har fått höra om vår fantastiska Academy, det måste vi så klart ändra på!

Då du kommer att arbeta för vår region Syd; Växjö, Karlskrona och Malmö, ingår det resor i tjänsten. Placeringsort för denna roll är Växjö.

Ansökan:

Vi går igenom ansökningarna löpande. Ansök därför så snart som möjligt! Sista ansökningsdag är den 29 oktober. Vi ser fram emot Din ansökan!

För frågor eller mer information är du välkommen att kontakta Ellen Hedvall på e-post ellen.hedvall@se.experis.com, eller telefon 0470-745588.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Liknande jobb

Liknande jobb