CGI

Senior agile coach

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 29 september 2021
Stängs
den 27 november 2021
Ref:
J0321-3141
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker seniora Agila Coacher med spetskompetens inom SAFe och agila metodiker. Vi söker dig som har ett agilt mindset och brinner för att föra din kunskap vidare till andra.
Varför bli en del av CGI Stockholm Financial Services team?
Vi erbjuder ett utmanande och dynamiskt arbete med stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. I Stockholm Financial Services Team arbetar vi sida vid sida med kunder främst inom bank, finans och försäkring för att omvandla innovation, data och teknik till deras framgång.
Vi värdesätter personliga egenskaper som bidrar till vårt mindre team i det stora bolaget. Du kommer hamna med ett gäng högpresterande personer som alla har en stark drivkraft och vilja att göra dig framgångsrik, med tyngdpunkt på att ha roligt under tiden. Vi jobbar nära kunderna och är alltid intresserade av att utveckla och förnya tjänsterna efter deras önskemål. Arbetsmiljön är ständigt i rörelse och känslan av att jobba hos en global arbetsgivare är stark.
En hälsosam kombination mellan arbete, familj och fritid är viktig för oss för att alla ska trivas och må bra. Det bidrar också till att vi skapar förtroende mellan varandra som tillsammans gör att alla vill och orkar prestera fokuserat, samtidigt som vi givetvis ska ha roligt.
Anslut dig till oss och bli en del av vår framgång!

Vad blir mina arbetsuppgifter?
Som Senior Agile Coach kommer du arbeta i uppdrag nära verksamheten med fokus på agil transformation, digitalisering och strategisk IT. Du kommer bland annat coacha våra kunder och egna leveranser i att driva det agila arbetet framåt, medverka i förändringsarbete och facilitera workshops, seminarier och utbildningar hos våra kunder och egna leveransteam.

Som en del av SAFe-grupperingen kommer du leda certifieringskurser och delta och stötta i affärsutvecklingen av våra agila erbjudanden. Inom CGI Financial Services Team finns även möjligheten att arbeta med bids, RFI/RFP och framtagande av nya produkter, tjänster och försäljning.

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Stockholm (CGI Huvudkontor, Vasagatan 16). Resor och placering kan variera beroende på uppdrag. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.
Är du den vi söker?
För att vara framgångsrik i rollen som Agile Coach ser vi gärna att du
- har dokumenterad praktiskt erfarenhet som Agile Coach, Agile Team Coach, Scrum Master, Release Train Engineer eller motsvarande (minst 2-4 år)
- är certifierad inom SAFe (SPC-cert mycket meriterande)
- meriterande med kompletterande certifieringar och utbildningar, inom t.ex. Lean, DevOps, Scrum, ICAgile
- har erfarenhet av att hålla i utbildningar och workshops
- har förmågan att förmedla idéer och lösningar på ett pedagogiskt vis
- brinner för att skapa driv och engagemang hos andra
- kommunicerar tydligt och väl, muntligt och skriftligt, på svenska och engelska

För att trivas i rollen bör du vara lösningsorienterad, självgående och energisk som arbetar bra i grupp och har en positiv grundinställning. Vi ser också att du tar ansvar i dina uppdrag och åtaganden i sann entreprenörsanda.
Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder och innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:

• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vart vänder jag mig om jag vill hänga på?
För mer information, vänligen kontakta Klara Höjenberg: klara.hojenberg@cgi.com, 0725-68 29 21.

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2021-10-31

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb