CGI

Infor M3 Integration Consultant - Malmö/Stockholm

Förfaller i dag

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Stockholm, Göteborg, Hela Sverige, , Sweden
Annonserat
den 27 november 2021
Stängs
den 26 januari 2022
Ref:
J0921-2526
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI är en ledande Infor M3-aktör i Sverige och vi söker nu konsulter med stort intresse för integration till vår M3-verksamhet i Sverige. CGI:s förmåga att leverera end-to-end lösningar kring M3 är unik i Sverige och ger oss en enastående möjlighet att leverera helhet till våra kunder.

CGI:s nya och befintliga M3-kunder expanderar och förändras. Detta innebär att CGI:s M3-team utvecklas i takt med detta. För att fortsätta att växa och för att möta kundernas krav och behov utökar vi vår M3-verksamhet.

Excellenta kundlösningar fås genom att kunna kombinera verksamhets- och IT-kunnande vilket skapar ett mervärde hos kunderna. CGI är Infor Allicance Partner vilket innebär att du får direkt tillgång till nya versioner, metoder och nyheter. Vill du vara med och bidra till den fortsatta expansionen och att möta våra kunders behov så skall just Du söka till tjänsten Intergrationskonsult inom Infor M3

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta holistiskt med integrationslösningar i kundprojekt och vara delaktig i alla faser. Det innebär att du är med i inledande pre-sales aktiviteter, kunddialoger, förstudier, val av integrationslösning, utveckling och framtagning av rätt arkitektur, informationsmodell samt arbetssätt. Du kommer även att vara delaktig i test, verifiering och dokumentation av genomförda integrationer. Vidare bidrar du internt till att utveckla metodik, verktyg och processer för integrationslösningar.

Hos oss finns en stor bredd, både i senioritet och professionell bakgrund. Det gör att vi har dynamiska team som ständigt utvecklas och våra medarbetare kan växa och ta sig an nya utmaningar.

Vi söker Dig som är affärsmässig, strukturerad, lösningsorienterad och drivande. Du trivs i en internationell miljö med en mångfald av kundprojekt, teknik i framkant och spännande dynamiska kunder och kollegor. Vi söker både konsulter med mångårig erfarenhet av integration men också dig som kanske nyss börjat din resa inom området och har ett brinnande intresse.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

• Beroende på din senioritet har du i någon omfattning erfarenhet av dokumentation av kravbild, driva workshops, skapa och rekommendera kundlösningar samt hantera kundförväntningar.
• Goda kunskaper inom affärssystem och enterprisearkitektur.
• Du har arbetat med ett eller flera olika integrationskoncept och programmeringsspråk.
• Du har erfarenhet av att delta i projekt där integration har varit en viktig del.
• Du har kunskap avseende integration i ERP-miljöer
• Som person är du prestigelös, flexibel och systematisk.

För att bli framgångsrik i rollen är du kreativ med nya angreppssätt och har god problemlösningsförmåga, är självgående och tar ansvar för din uppgift.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?

CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:

• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till Niklas Fagrell, niklas.fagrell@cgi.com, 0703-708708.

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb