CGI

IBM i administratör Mimix

Rekryterare
CGI
Plats
Bromölla, Skåne , Sweden
Annonserat
den 29 september 2021
Stängs
den 20 november 2021
Ref:
J0421-2451
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Som IBM i administratör hos oss på CGI får du möjlighet att vara med och förändra på riktigt. Har du kompetens inom IBM i och Mimix och är redo för nya utmaningar? Nu söker vi en IBM I administratör med inriktning på Mimix till vårt team IBM i, i Sverige.

Här får du skapa lösningar tillsammans med våra kunder, som bidrar till att skapa hållbara resultat för det samhälle vi lever i. Det kan handla om att skapa effektiva och innovativa lösningar som hjälper våra kunder att leverera bättre service, öka sin säkerhet eller effektivisera sin verksamhet.

Vi på CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Hos oss i IBM i Teamet jobbar vi tillsammans för att leverera!

Framtida arbetsuppgifter
Att jobba som IBM i administratör på CGI innebär en omväxlande vardag. Här erbjuds du möjlighet att utvecklas som tekniker i våra kundleveranser. Som IBM i administratör, kommer du bland annat att arbeta med planering och Mimix switchar.

Du ingår i ett team som samarbetar och som använder sina olika kompetenser för att tillsammans lösa problem och utveckla vår leverans.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Arbete med Operativsystem
• Hantering av PTF
• Reorger
• HA lösningar
• Arbete i projekt
• Berdedskap och resor

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
För att lyckas i rollen som IBM i administrator behöver du ha erfarenhet av att arbeta självständigt och i grupp. Du har erfarenhet från arbete med IBMi plattformen och HA lösningar med fokus på Mimix.

I den här rollen krävs svenskt medborgarska pch du kan flytande svenska och engelska, i både tal och skrift. Swedish citizenship is a requirement.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• Power HA
• Mimix
• OS Uppgradering
• Förmåga att jobba självständigt och i grupp
• Färska kunskaper och gedigen erfarenhet av arbete med IBMi plattformen

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Sista ansökningsdatum är 2021-08-27. Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till johan.sandberg@cgi.com.

Resor och beredskap ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb